Coșul meu
varsta-la-care-cresc-sanii-cel-mai-mult

La ce varsta ti-au crescut maxim sanii?

Ultimo Beauty, cel mai bine cunoscut pentru produsul sau “Miracle Solutions Plunge Bra cu gel de silicon care iti poate adauga pana la 2 numere la sutien”, a facut recent un studiu asupra modului in care femeile isi vad bunurile. Rezultatele obtinute au aratat faptul ca femeile sunt cel mai multumite de sanii lor pe la 20 de ani, cu 38 de procente spunand ca in acea perioada erau cel mai multumite.

Atunci cand au analizat aceste numere si mai in profunzime, ei au descoperit faptul ca “femeile britanice isi apreciaza sanii cel mai mult atunci cand au 26 de ani”. Cum arata o persoana de 26 de ani? Gandeste-te la Lindsay Lohan, la Megan Fox sau la Lady Gaga.

Atunci cand stau sa ma gandesc, imi amintesc unele lucruri despre perioada in care aveam si eu 26 de ani: locul meu de munca (lucram la Jewish Exponent in Philadelphia), la locul in care traiam (o casa in Roxborough), la sotul meu (acelasi Dr. Ted cu care inca sunt maritata) si la cainele meu, Ginger (un Cairn Terrier care arata ca si Toto din “Vrajitorul din Oz”), dar este greu sa imi imaginez sanii mei de la 26 de ani si cum aratau fata de atunci cand aveam 24 de ani sau cand aveam 28 de ani.

Prin urmare, am cautat un album mai vechi cu poze si am cautat o poza cu mine insami de cand aveam 26 de ani. Am gasit o poza cu mine in bikini, pe plaja de la Club Med in Guadeloupe si aratam foarte bine. Cred ca as putea si eu sa votez pentru aspectul sanilor de la varsta de 26 de ani.

Anii adolescentei: varsta cand cresc sanii considerabil

Aaaah da, adolescenta – varsta cand sanii cresc fara sa se opreasca. In continuare, cei de la Ultimo Beauty au descoperit ca “un procent de 28% dintre femei au recunoscut faptul ca ele cred ca sanii lor au aratat cel mai bine in perioada adolescentei lor”.

Eu nu as fi de acord cu acest lucru: sanii mei nu erau prea frumosi in perioada adolescentei. Eu eram foarte invidioasa pe prietena mea din gimnaziu care a fost prima care a inceput sa se dezvolte si sa poarte un sutien. Daca ar fi fost britanica, ar fi facut si ea parte din acel procent de 28%, pentru ca, atunci cand am vazut-o ca adult, mi-am dat seama ca ea incepuse frumos, dar nu continuase la fel.

Ce s-a schimbat pentru mine in aceasta perioada, intre varsta de 16 si respectiv 26 de ani? Am luat putin in greutate si sanii mei, care sunt alcatuiti in cea mai mare parte din tesut gras, au fost principalii beneficiari. Din nefericire, in ziua de azi, atunci cand iau putin in greutate, totul se duce direct pe fund sau pe coapse si nu pe pieptul meu. Nu mi se pare prea corect. Odata cu trecerea de aceasta varsta, nici sanii nu mai cresc la fel.

Dupa varsta de 30 de ani – Cat cresc sanii la aceasta vasrta

In cele din urma, studiul celor de la Ultimo Beauty a scos la iveala faptul ca “Una din sapte femei sustine ca sanii ei aratau cel mai bine dupa varsta de 30 de ani”. Sanii mei au fost la apogeu, ca sa spun asa, atunci cand aveam putin peste 30 de ani, mai exact la 32 de ani si apoi la 35 de ani, atunci cand eram insarcinata cu fiul meu si apoi cu fiica mea. Multumesc, copii. Cu toate acestea, cresterea in dimensiuni nu a fost de lunga durata. Dupa ce nu mi0am mai alaptat copiii, sanii mei au revenit la dimensiunile pe care le aveau inainte de sarcina.

Ce o sa iti aduca viitorul? Varsta la care cresc sanii s-a terminat, asadar  cu siguranta nu o sa iti tina sanii. “In general, lucrurile incep sa se duca la vale, pe masura ce femeile incep sa inainteze in varsta.”, a fost concluzia acestui studiu.

Ai putea lua in considerare diferite optiuni, cum ar fi de exemplu o operatie de lifting al sanilor sau un sutien bun pentru sustinere. Studiul nu a prezentat ce se intampla cu sanii dupa implinirea varstei de 65 de ani. Dar tot stim ca o sa aiba parte de anumite “avantaje”- cum ar fi reduceri la pretul de achizitie al unor bilete de film si cafea gratis de la McDonalds.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *