Coșul meu

Livrare și retur

Produsele sunt livrate prin Curier Rapid sau prin Posta Romana, in functie de locatia dumneavoastra. Livrarea prin Posta Romana este de 15 RON iar prin Curier Rapid livrarea este gratuita la comenzile de pete 200 RON iar la cele sub acest pret este de 16 RON.

Plata se fac ramburs, astfel ca platiti contravaloarea coletului atunci cand acesta va este livrat la usa.

Livrarea se face in cel mai discret mod posibil, asadar nu trebuie sa iti faci griji ca vecinii vor afla ce ai comandat – nimeni, nici macar curierul nu stie ce ai inauntru.

In cat timp vine coletul?

De regula, coletul ajunge in 24-48 ore, adica in 1-2 zile lucratoare prin Curier Rapid si in 3 zile prin Posta Romana. Daca comanda se face inainte de ora 16, aceasta va fi livrata curierului in aceeasi zi, astfel ca sansele ca coletul sa ajunga la dumneavoastra ziua urmatoare sunt mult mai mari.

Va puteti astepta la decalari in cazul aglomerate cum ar fi in perioada sarbatorilor sau a anumitor evenimente, cum ar fi de Valentine’s Day.

La ce ora ajunge coletul?

In ziua in care coletul va fi livrat la dumneavoastra, veti primi un SMS. Daca doriti sa aflati ora sau chiar daca doriti sa alegeti o anumita ora la care sa fie livrat, puteti sa sunati la sediu si sa le spuneti la ce ora va pot gasi acasa.

Daca nu aveti posibilitatea sa fiti acasa in timpul programului e lucru a curierului, puteti ridica coletul de la sediu conform programului acestora (care, de regula, este mai extins decat cel al curierilor).

Care este limita de comanda?

Nu exista o limita de comanda. Dimpotriva, incurajam comenzile mari oferind transport gratuit comenzilor peste 200 RON.

Produsele vandute pe Marirea-Sanilor sunt pe baza de ingrediente naturale, asadar efectul acestora nu este imediat, ci in cateva luni de utilizare. Asadar, e foarte probabil ca un singur recipient sa nu va ajunga.

Puteti comanda prima data un singur produs pentur a vedea daca vi se potriveste (acestea actioneaza diferit de la o persoana la alta) iar daca observati rezultate pozitive, puteti comanda mai multe recipiente pentru a va bucura de efectele acestora pe termen lung.

Livrarea se face in cel mai discret mod posibil

Coletele nu contin inscriptii, logo-uri sau alte detalii care arata ca inauntru se afla produse pentru marirea sanilor. De fapt, numele firmei de la care vine coletul nu are legatura cu numele site-ului, asadar nimeni nu va sti ce aveti inauntru, nici macar curierul.

Curierul detine doar datele de livrare si valoarea comenzii. Acesta nu are alte detalii legate de continutul coletului, asadar nu trebuie sa iti faci griji ca te va judeca pentru produsele comandate atunci cand iti va livra comanda.

Politica de retur

Produsele comandate se pot returna, conform O.U.G. 34/2014. Clietul are dreptul sa notifice comerciantul, in scris sau prin telefon ca renunta la comanda fara penalitati si fara sa aiba nevoie de un motiv concret, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Cu toate ca nu este obligatoriu, recomandam utilizarea aceluiasi serviciu de transport atunci cand se face returul unui produs.

Pentru a face retur la un produs, acesta trebuie sa se afle in ambalajul original, in starea in care a fost receptionat, fara a avea urme de utilizare, cu etichetele intacte si cu documentele ce l-au insotit.

Marirea-Sanilor va inapoia contravaloarea coletului in maxim 14 zile de la data denuntarii. Plata tranportului pentru retur revine in sarcina clientului.

Pentru a retuna un produs, trebuie completat formularul de retur in 14 zile de la primirea coletului. Dupa completarea formularului, veti fi contactat de unul din operatori pentru a va spune care sunt urmatorii pasi pentru a returna produsul.

Atentie: Produsele desigilate nu se accepta pentru retur.

In cazul in care produsul se afla in ambalajul sau original si nu este desigilat, poate fi returnat in 14 zile lucratoare de la primirea produsului fara sa fie nevoie de o justificare. Produsul se poate inlocui sau se poate cere contravaloarea acestuia in bani.