Coșul meu
a-doua-operatie-de-marire-a-sanilor

Operatia de marire a sanilor: a doua oara

Timpurile se schimba si la fel se poate intampla si cu dimensiunile sanilor tai.

Atunci cand femeile vin sa faca o consultatie de augmentare a sanilor, eu le povestesc despre doua circumstante le pot schimba pe viitor rezultatele aduse de interventiile chirurgicale: sarcina si schimbarile semnificative in greutatea corporala.

In timpul perioadei de sarcina, sanii femeilor se pot mari datorita schimbarilor hormonale si a productiei de lapte. Apoi, ei se pot intoarce la dimensiunile lor originale sau pot deveni mai mari sau mai mici. Si, pentru ca sanii sunt alcatuiti in cea mai mare parte din tesut gras, ei vor deveni mai mari sau mai mici pe masura ce iei sau pierzi in greutate. In mod obisnuit, sanii tai sunt primii indicatori.

Desi sanii tai se pot schimba atunci cand vine vorba de dimensiuni, implanturile tale raman aceleasi. Acestea nu trebuie sa fie schimbate la fiecare 10 ani. De fapt, eu am schimbat implanturile mamare a unei femei dupa 19 ani- ea a avut un copil, sanii i s-au facut mai mici si voia sa ii faca mai mari, iar implanturile aratau ca in prima zi atunci cand i le-am pus.

Aproximativ 10% dintre pacientele mele de augmentare a sanilor vin la mine pentrua face o consultatie si pentru a primi informatii despre facerea unei schimbari. Media obisnuita de timp care a trecut este de 10 ani, desi uneori poate sa varieze foarte mult.

Cum m-am schimbat dupa a doua oara operatie de marire a sanilor

Ele imi spun ca au mai luat in greutate, ca au ajuns sa aiba sani mai mari decat isi doreau si ca ii vor sa fie mai mici sau ca, dupa ce au nascut doi copii, sanii lor au ajuns sa fie mai mici si ca vor sa se intoarca la dimensiunile sanilor pe care le aveau inainte de sarcini.

Alte femei imi spun ca si-au facut implanturile acum peste 15 ani, s-au bucurat de ele si ca si-au facut treaba, dar acum au trecut de varsta de 50 de ani si, prin urmare,  isi doresc sa aiba sani de dimensiuni mai mici.

Ca si prima data, noi aruncam o privire asupra fotografiilor facute femeilor inainte si dupa ce au facut interventiile chirurgicale care au au pornit cu dimensiuni similare in privinta inaltimii, a greutatii, a dimensiunii cadrului si a volumului sanilor.

Interventiile de augmentare a sanilor sunt mai usor de facut a doua oara. Aici iti prezint ce este implicat in cresterea sau scaderea sanilor in dimensiuni

  • Mai putin discomfort: pentru a schimba fiecare implant, eu trec prin aceeasi incizie pe care am facut-o initial in portiunea de sub san. Nu trebuie sa fac un buzunar sub muschiul pieptului pentru a pune implantul si, prin urmare, este vorba de mai putina manipulare de tesut mamar si, ca atare, apare o senzatie mai mica de discomfort in urma operatiei. Tot ceea ce o sa simti o sa fie incizia. In consecinta, o sa ai nevoie de mai putine medicamente dupa efectuarea interventiei chirurgicale pentru a face fata senzatiei de discomfort.
  • Un timp mai scurt pentru a efectua procedura: a doua interventie chirurgicala de marire a sanilor in dimensiuni va dura mai putin decat interventia initiala, ceea ce inseamna de asemenea o cantitate mai mica de anestezic care este folosita si un risc mai mic de a suferi de o senzatie de greata si de voma
  • Un timp mai scurt de recuperare ar trebui totusi sa o iei mai usor timp de o saptamana, dar ai putea probabil sa te intorci la munca inca din a treia zi, pentru ca o sa ai un risc mult mai mic de a sangera. Prin urmare, daca interventia ta chirurgicala urmeaza sa aiba loc vineri, probabil ca te vei putea intoarce luni la locul de munca. Pacientele care fac operatia pentru prima data se intorc in mod obisnuit la locul de munca in termen de 5 zile si probabil ca nu va trebui sa astepti inca 6 saptamani pentru a face antrenamente cu greutati pentru partea superioara a corpului. Poti sa incepi din nou sa te antrenezi dupa 3 saptamani.
  • Rezultate mai rapide: pentru ca pielea ta si muschii pieptului tau s-au intins deja pentru a se acomoda cu implanturile mamare, implanturile nu o sa aiba un inceput la fel de dur ca prima data. Probabil ca o sa vezi rezultatul final atunci cand o sa ajungi acasa. Dupa efectuarea interventiei chirurgicale, va trebui sa porti un articol vestimentar de genul unui sutien sportiv, pentru a iti proteja incizia, timp de 3 saptamani. In acea perioada de timp, vei putea sa porti si sa faci tot ce vrei. Nu va mai trebui sa astepti inca 8 saptamani pentru a merge sa cumperi noi sutiene si costume de baie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *