Coșul meu
sani si marirea lor

La ce sa te astepti dupa un tratament pentru marirea sanilor?

Nu ar fi minunat dacă ai putea să-ți maresti sanii foarte ușor? Dacă tot ce ar trebui să facem este sa luam o pastila și sa așteptam câteva zile… Din păcate asta nu se poate întâmpla. Asemenea unei flori minunate, sanii au nevoie de timp pentru a crește. Sa va așteptați la altceva nu este realist. Necesita timp sa-ti crești masa musculara și să-ți aplatizezi abdomenul atunci când faci antrenamente, deci de ce  am crede ca marirea sanilor ar fi mai ușoară sau mai rapidă? 🙂

De ce am „pune botul” la minciunile si promisiunile false le celor care vand pastile si  suplimente pentru marirea sanilor? Nu sunt ei in fond, doar niste comercianti care vor sa-si vanda marfa si care pe deasupra, se mai nimereste sa fie si mincinosi? Nu sunt oare reclamele lor lipsite de sens atunci cand afirma ca-ti poti mari sanii x numere in doar cateva saptamani?

Rezultatele in ceea ce priveste marirea sanilor pot varia

Este important sa înțelegem ca rezultatele pot varia atunci când vine vorba de marirea naturala a sanilor. Sunt prea multe variabile pentru a generaliza. Unele dintre aceste variabile cuprind:

  • sani si marirea lorVârsta
  • Stilul de viața
  • Sanatatea generala
  • Nivelul natural de hormoni

Precum orice alt lucru în viața, fie ele suplimente, exerciții, sau dieta, oamenii răspund la lucruri în mod diferit. Unii dintre noi răspund mai greu sau alții au nevoie de mai mult timp pentru a observa rezultatele. Indiferent de ce tip de raspundere ai, ai rabdare cu tine și cu procesul. Acord metodei suficient timp pentru a funcționa. Ofera-i metodei cel puțin 3 luni de zile . Pentru a experimenta majoritatea cresterilor și pentru a asigura ca acea creștere este permanenta, 9 luni sau mai mult de un an de zile este recomandat.

O metoda pentru a scurta timpul necesar pentru creștere este sa fi consistent cu rutina și sa o faci în fiecare zi.  Sa sari peste o zi la ceva timp este ok, dar dacă sari peste multiple zile, începi sa te tragi înapoi. În fiecare zi în care îți faci rutina, lucrezi mai mult si mai eficient decat in ziua precedenta, etc.

La cât de mult te poți aștepta sa-ti creasca sanii?

Dacă te dedici rutinei, te poți aștepta la o creștere de cel puțin o cupa. Sunt unele femei ce s-au dedicat foarte mult și au experimentat o creștere de 2 sau 3 cupe, dar țineți minte, aceste femei s-au dedicat rutinei timp de 2, 3 ani.

Semne ca au început sa crească

Când folosești un program de creștere a sanilor, un lucru la care probabil te întrebi este dacă sanii tăi au început sa crească sau nu. Unele dintre aceste semne includ:

  • amorteala în zona sanilor și/sau sfarcurilor
  • mancarimi în zona sanilor și/sau în jurul sfarcurilor
  • sanii se simt mai plini și mai grei
Câteva lucruri de ținut minte

Dacă nu simți aceste simptome, nu-ți face griji, asta nu înseamnă ca nu crești. Corpul fiecarei persoane reacționează diferit. Onii oameni pot simți dureri intense încât abia își pot atinge sanii, alții pot simții dureri foarte ușoare sau chiar nicio durere. Asta nu înseamnă ca o persoana crește mai rapid sau mai bine decât alta persoana.

Dacă simți simptomele doar pentru o perioada de timp și apoi ele se opresc, sa nu crezi ca sanii tăi s-au oprit din crescut. Majoritatea oamenilor, dacă simt oricare dintre aceste simptome, le vor mai simți pentru câteva zile sau săptămâni. Ei nu vor mai experimenta simpome ale creștere pentru toată duratia programului de creștere naturala a sanilor.

Țineți minte – fiecare persoana reacționează diferit, așa ca nu va descurajati dacă nu experimentati oricare dintre semnele listate mai sus. Doar țineți-vă de program și nu va lăsați!

O notita despre creștere – cel mai probabil vei „simți” creșterea înainte ca ea să se vadă pe masuratoare. Deci nu va descurajati dacă sanii voștri se simt mai mari dar când va masurati observati ca nu ați crescut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *