Coșul meu
de-ce-ai-luat-decizia-de-a-ti-face-augmentare-mamara

De ce ai luat decizia de a face o operatie de augmentare a sanilor?

De-a lungul anilor, femeile mi-au zis unele dintre motivele lor pentru care au decis sa apeleze la interventiile chirurgicale de marire a sanilor in dimensiuni: cum se simt ele insele in privinta sanilor lor si ceea ce le-ar place sa obtina prin intermediul interventiilor chirurgicale. Mai jos, este prezentata o scrisoare recenta de la o pacienta care ne-a oferit permisiunea ei de a ii impartasi povestea, in speranta ca o sa poata ajuta femeile care au avut experiente similare.

Pentru domnul doctor Eisenberg,

Dupa ce ti-am citit cartea “O chiureta asupra sanilor” si dupa ce am aflat diferitele motive pentru care femeile vin la dumneavoastra pentru augmentarea sanilor, m-am gandit ca ati putea sa imi apreciati povestea.

Am fost foarte mult luata in ras atunci cand eram tanara pentru ca aveam pieptul plat. Eu pur si simplu nu m-am dezvoltat niciodata. Cea mai trista parte a acestui lucru este faptul ca persoana care ma necajea cel mai mult era propria mea mama. Dimensiunea pe care o purta la sutien sora meamai tanara era probabil DD, iar mama mea purta la sutien cupa C.

Chiar daca eram luata in ras si acasa, acest lucru nu m-a impiedicat sa fiu foarte buna la scoala. Eram sefa consilului elevilor, o majoreta si o eleva onorifica care studia matematica si stiinta si participa la cursrui avansate. Intre timp, mama mea a platit ca sora mea sa aiba poze profesioniste si sa mearga la cursuri de modeling. Sora mea, desi era foarte draguta, nu avea inaltimea necesara si nu indeplinea alte criterii pentru a fi un model. A ajuns sa se angajeze la un coafor.

Multumirile aduse domnului doctor Eisenberg

Atunci cand am implinit varsta de 37 de ani, am facut o operatie de augmentare a sanilor si imi plac foarte mult sanii pe care mi i-ai oferit. Eu nu am facut acest lucru pentru ca am fost luata in ras sau pentru ca ma simteam inadecvata in vreun fel. Eu doar mi-am dorit ca corpul meu sa fie mai bine proportionat. Sotul meu, cu care eram doar logodita in acea perioada, nu ii pasa daca faceam aceasta operatie sau nu. El ma iubea exact asa cum sunt.  Dar nu vreau sa zic ca el nu s-a bucurat de sanii mei de-a lungul anilor. Dar nimeni nu se bucura de ei mai mult ca mine.

Nu o sa uit niciodata momentul in care am mers la Cape May, in statul New Hersey, pentru a imi vizita sora dupa ce am facut operatia de marire a sanilor. Mama mea si toate cumnatele mele erau acolo. Eu nu le-am spus nimic despre faptul ca am facut o operatie de marire a sanilor in dimensiuni.

Pur si simplu le-a cazut fata atunci cand am intrat in camera. Mi s-a spus ca aratam foarte bine. Le placea foarte mult modul in care aratam. Intrebarile continuau sa vina pana cand sotul surorii mele a zis ca sanii mei arata foarte bine. Mama mea nu se mai oprea cu complimentele.

Cred ca nu mai eram doar fata cea inteligenta datorita domnului doctor Eisenberg

Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat increderea in mine de care aveam nevoie pentru a imi cunoaste propria frumusete si valoare fara sa am nevoie de operatia de marire a sanilor, dar eu cred de asemenea ca Dumnezeu m-a dus la tine pentru a ma face si mai fericita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *