Coșul meu
sani mici

De la sani plati la sani fabulosi – program de marire al sanilor.

Sa va spun povestea mea: ca și voi, m-am născut cu un piept plat. Sanii mei mici erau motivul rusinii, durerii și a suferintei din viața mea. Pe toată durata școlii am fost tachinata din cauza pieptului meu plat. Încrederea în mine era foarte scazuta. Abia dacă aveam prieteni – nici nu mai vorbesc de iubit. A fost un miracol ca am fost invitata la banchet – doar ca nu m-am putut bucura. Am avut atât de multă hârtie bagata în rochie încât îmi era frica sa dansez.

Toate acestea s-au amplificat atunci când m-am mutat  pentru facultate. Stiati ca in Bucuresti se gaseau mai multe modele decât toată populația orașului meu? :)) Nici nu e de mirare ca aveam un complex de inferioritate așa mare!

La final, am ajuns la un punct în care am realizat ca ceva trebuie să fie făcut. Nu mai suportam existența pieptului meu plat nici măcar un minut. La început m-am gândit ca implanturile ar fi o optiune buna. Ok, poate nu eram un student care murea de foame, traiam doar cu orez și fasole. De unde aș fi putut eu sa fac rost de vreo 20000 lei pentru a plati operația?

Apoi am auzit de o noua pastila miracol ce promite o creștere a sanilor de trei mărimi a cupei în doar 3 luni. Aceste pastile erau practic un chilipir, comparat cu implantul, costau vreo 800 de lei pe luna.

Cum am putut rezista? Tocmai îmi făcusem primul card de credit și ma simțeam ca și cum îmi puteam permite orice.

Pastilele nu au funcționat, dar telul meu pentru a avea sâni mai mari tocmai a început. Numeste-ma încăpățânata sau proasta, mi-am petrecut următorii 8 ani încercând fiecare produs de marire al sanilor de pe piața: am încercat creme, pastile și lotiuno, încercat hipnoza, pompele cu vacuum; am încercat toate tipurile de parate de masaj electronice și m-am rugat să-mi crească sanii.

Și știți ce? Nu s-a întâmplat nimic! După 8 ani de efort, sanii mei nu au crescut deloc. În acest timp eram intrat în depresie mai tare ca niciodată. Afundandu-ma în cardu de credit, ma simțeam de parca am rămas fără opțiuni. Pur și simplu am fost nevoită sa accept ca voi avea tot timpul un piept plat.

sani mici

Deci pentru un timpm asta am și încercat sa fac. Am încercat sa uit sa creșterea sanilor. Am învățat să-mi ridic sanii ca un profesionist și am avut un prieten ce ma accepta așa cum eram. Viața era destul de buna, chiar și fără un decolteu. Vindecarea naturala a fost o pasiune de-a mea în ultimii 10 ani și în acea zi, eram în librărie citit despre plante.

S-a aleg o carte numita „The Green Pharmacy” scrisa de cercetatorul USDA Dr. James A. Duke. Am deschis cartea la o pagina oarecare și când am privit în jos am rămas în șoc. Era un capitol scris cu litere mari ingrosate: MARIREA SANILOR!

Nu-mi venea sa cred! Era o discuție scolara privind marirea sanilor! Conform Dr. Duke, creșterea sanilor cu ajutorul ierburilor s-a putut face de sute de ani. Nu era o magie voodoo. Era un procedeu complet natural bazat pe fapte biologice. Dr Dke explica cum aceste plante au un efect estrogenic ce ajuta sanii sa crească în dimenisune. Abia îmi puteam stăpâni bucuria. Poate era o șansa și pentru mine!

Oricum nu voiam sa fiu dezamăgita din nou. Prima oara am vrut sa învăț totul ce se poate despre aceasta metoda, pentru a primi rezultate garantate. Deci cercetarea mea a început. Am petrecut urmatoarele 6 luni citind fiecare carte, articol și raporturi despre ierburi, hormoni și dezvoltarea sanlilor; pe care le-am putut găsi. Am pus cap la cap fiecare idee și tehnici ce m-ar putea ajuta. Singurul lucru rămas de făcut a fost sa îl încerc pe mine.

În timp ce căutam online, am dat peste câteva pagini dedicate creșterii naturale ale sanilor. Acolo am întâlnit unele femei foarte inteligente ce și-au dezvoltat teorii diferite despre creșterea sanilor cu ajutorul ierburilor. Nu numai ca aceste femei erau „creierul” din spatele tehnicii de creștere naturala a sanilor, dar tot ele au făcut și testul. Rezultatul lor era incredibil, reușit o creștere de 1,2 sau chiar 3 cupe!

Eram pregătită sa încep. Fiind incurajata de femeile pe care le-am întâlnit online. Mi-am creat propria rutina de creștere a sanilor. Rezultatele erau aproape imediate! La aproape o săptămâna după ce am început rutina, sanii mei au început să se simtă inflamati. Am avut dureri de creștere, precum în timpul pubertatii. În curând am observat cum sanii mei arătau mai plini și într-o luna rezultatele erau incredibile: Au crescut!

Au fost unele urcusuri și coborâșuri, dar rezultatele continuau sa apară. După 4 luni- am câștigat 5 cm și am trecut de la 32AA la 32B – doua mărimi de cupe! Ok, nu sunt Pamela Anderson, dar tot îmi iubesc noul corp! Nu ma mai sperii atunci când iubitul încearcă să-mi atingă sanii, și pentru prima data în viața am fost văzută în public purtand bikini!

De asemenea am avut și oportunitatea de a ajuta femeile ce le-am întâlnit online. Prin cercetarea mea, am descoperit tehnici ce au făcut ca creșterea naturala a sanilor să fie mai eficienta și sa ajute procesul de creștere pentru femeile ce nu primesc rezultate doar din folosirea ierburilor.

Dar oricat de palpitant a fost sa fiu în aceasta parte din comunitate, am realizat ca femeile din afara „cercului interior” aveau nevoie sa cunoască aceste secrete. Nu puteam suporta ideea ca alte femei să fie excrocherite de companii fără scrupule. Pentru prima data, exista o metoda practica, alternativa implanturilor. Mii de femei au încercat aceasta metoda sigură și naturala de creștere a sanilor, folosind tehnicile ce le voi impartasi aici 🙂

Nota informativa: nu vand nici un produs, nu vand nici un ghid, nu iti cer nici 1 leu. Toate informatiile expuse aici, sunt gratuite, sunt accesibile pentru toata lumea si reprezinta strict experientele sau punctul meu de vedere.

4 comments

 1. Buna, care e reteta pe care ai aplicat-o? Am gasit tot felul de ceaiuri pe net legate de cartea respectiva dar in articol nu ai scria exact ce reteta ai folosit. Merci 😉

  1. Buna @Admin, ai putea sa detaliezi, te rog, reteta folosita?
   Multumesc anticitpat!

 2. Buna, nu ai menționat totusi tehnicile pe care le-ai utilizat.
  Ai putea sa detaliezi, te rog, ce și cum ai folosit?
  Mulțumesc mult!

 3. Buna, ai putea sa detaliezi, te rog, reteta folosita?
  Multumesc anticitpat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *