Coșul meu
marirea sanilor cu ovare de bovina

Terapia Glandulara (ovarele de bovine)

Cresterea sanilor cu ajutorul ovarelor de bovine este o metoda pentru marirea sanilor nu foarte populara in tara noastra, insa destul de populara prin alte tari. Daca ati auzit despre ea si doriti sa aflati mai multe, ati ajuns la locul potrivit, eoarece in acest articol mi-am propus sa explic pe larg care sunt pasii, care sunt rezultatele la care va puteti astepta si cel mai important, care sunt posibilele riscuri la care va supuneti atunci cand faceti terapia cu ovare de bovina pentru marire sanilor.

Folosirea ovarelor de bovine pentru cresterea sanilor se bazeaza pe terapia glandulara, o terapie de se folosește încă de pe vremea Greciei și Egiptului antic, unde se folosea aceasta terapie pentru o varietate de boli. Consumul unei glande, țesut sau organ particulare, de origine animala, se crede ca asista aceeași glanda, țesut sau organ din corpul uman.

Suplimentele folosite în terapia glandulara sunt obtinute din glande, tesuturi sau organe animaliere crude și uscate prin inget. Înafara de ovare, se mai folosesc glande pentru intarirea sau vindecarea glandelor pituitare sau tiroide.

Ovarele bovinelor folosite în marirea sanilor este una dintre cea mai eficienta metoda metoda de marire a sanilor valabile în ziua de azi. Aceasta metoda este foarte populara este foarte populara și în rândul barbaților ce tranzitioneaza către un corp feminin din cauza ratei de succes ridicată.

Cum reușesc ovarele de bovine sa stimuleze creșterea sanilor?

În termeni de creșterea sanilor, se folosesc în general extractii ale ovarelor de bovine. Luarea pastilelor cu concentratii de ovar de bovina stimuleaza glanda pituitara, o glanda importanța pentru creșterea sanilor. Acest organ mic, de mărimea unei mazare, joaca un rol important în productia de hormoni.

Glanda pituitara produce mulți hormoni importanti pentru creșterea sanilor, precum prolactin, hormon de creștere și  hormon folicustimulant, ce stimuleaza ovarele sa produca estrogen.

Aceasta este aceeași glanda ce se declanseaza în timpul pubertatii și este motivul pentru care unii oameni experimenteaza simptomele pubertatii precum acnee, atunci când consuma pastile cu ovare de bovina.

Alte glande animaliere folosite în marirea sanilor sunt placenta de porc sau mie (foarte populare în Japonia). Placentele animalelor sunt foarte bogate în hormoni de creștere.

marirea sanilor cu ovare de bovina

Lucruri ce trebuie sa le știți despre ovarele bovinelor

 • shake-urile de proteine sunt recomandate atunci când se consuma suplimente de ovar de bovina deoarece maximizeaza creșterea sanilor
 • este necesara o temperatura a corpului de 37 grade C pentru a crește rata de succes a acestor suplimente
 • glandele în stare bruta sunt ilegale în unele tari, deci verificați înainte sa cumparati online
 • ovarele bovinelor sunt doar sub forma de pastile, spre deosebire de plantele folosite în creșterea sanilor
 • amestecarea acestor pastilelor cu plantele nu este recomandată. Cel mai bine este sa folosiți o singura metoda pentru creșterea sanilor.

De unde cumperi suplimentele cu ovare de bovina pentru creșterea sanilor

Gama de pastile pentru creșterea sanilor ce contin ovare de bovine sau alte glande este limitata. Veți putea găsi puține brand-uri online și sunt scumpe în general. Sunt câteva companii ce vând suplimente de ovar de bovina ce nu sunt formulate special pentru creșterea sanilor, dar funcționează la fel de bine și sunt considerabil mai ieftine,

De asemenea sunt și unele companii generice ce ofera asemenea suplimente dar aveți grija – multe dintre aceste companii au ca sursa glandele vacilor din China, unde standardele pentru creșterea animalelor sunt scăzute.

Țările precum Argentina și Noua Zeelanda au multe reglementari pentru a proteja cumparatorul de anumite boli ce se pot transmite de la vaci la om, precum boala vacii nebune.

Posibile efecte secundare

 • gândire incetosata
 • dureri de cap/migrene
 • ameteli
 • greturi
 • acnee
 • creștere în greutata

Ovarele de bovine sunt o alegere foarte populara în rândul barbaților biologici ce doresc să-și schimbe sexul. Unele efecte secundare aditionala experimentate de aceștia sunt: catifelarea pielii, redistribuirea grasimii, fund mai mare, pierderea masei musculare și a picioarelor și corpul devine mult mai feminin.

Consumul de suplimente cu ovare de bovina pentru creșterea sanilor sunt considerate a fi sigure din cauza ca durata și cantitatea de supliment consumata este în general mica. Totuși este o idee buna sa fi constienta de posibilele efecte secundare atunci când luați doze mai mari pe durate mai lungi de timp.

Studiile arata ca folosirea pe termen lung a suplimentelor în dozaje mai mare poate cauza o creștere foarte mare a hormonilor de creștere. Acest lucru poate duce la dezvltarea diabetului, presiunii ridicate, ingrosarea arterelor și creșterea nenormala a organelor interne (inima, rinici și ficat) și a oaselor.

Sfaturi suplimentare

Temperatura corpului: Unul dintre factorii de succes cu suplimentele pe baza de ovar de bovina, este temperatura corpului. Pentru ca aceste suplimente sa funcționeze eficient, temperatura corpului trebuie să fie în mod constant la 37 grade C, sau mai sus. Aceasta temperatura este optima pentru funcționarea ficatului. Când corpul are o temperatura sub 37 grade C, ficatul nu mai produce suficeinte enzime pentru a converti hormonii tiroidieni de la T3 la T4, un proces ce este important pentru creșterea sanilor..

În timp ce multe produse de creștere naturala a sanilor și producători de suplimente cu ovari de bovina spun ca temperatura corpului este importanța, sunt un numar de produse de creștere a sanilor ce au îndeplinit cu succes rutina chiar și la temperaturi mai joase. Deci dacă nu reușești sa crești temperatura corpului, nu trebuie să-ți faci prea multe griji. Ar putea dura mai mult pana sa vezi rezultatele.

Funcționarea tiroidei: Verifica-ti tiroida. Dacă tiroida nu funcționează în parametrii optimi, corpul nu poate converti hormonii tăi în hormoni permanenti. Temperaturile joase ar putea fi un semn ca tiroida nu funcționează cum trebuie.

Masajul sanilor: Masarea sanilor este esentiala oricarei rutine de marire a sanilor, acestea include rutina cu ovari de bovine. Masajul ajuta la creșterea circulatiei sangelui către sâni și ajuta la eliberarea hormonilor. Nu trebuie să faci nimic complicat. Un simplu masaj de câteva minute pe zi este suficient.

Crema cu progesteron: Unii oameni au avut succes prin adaugarea cremei cu progesteron în regimul cu suplimente de ovari de bovina. Va trebui sa iei aceste suplimente în fiecare zi pentru a menține nivelel constante, crema cu progesteron este mecesara doar în faza luteala.

L-arginina: Nu este o metoda la fel de populara precum cele de mai sus, dar l-arginina ajuta la creșterea nivelului de hormoni, lucru ce poate fi benefic pentru creșterea sanilor.

Consistenta: Asigurati-va ca luați doze egale de supliment de cel puțin doua ori pe zi – dimineața și seara. Unii oameni iau suplimentele și de 3 ori pe zi – dimineața, la prânz și seara. Suplimentele trebuiesc administrate corpului în mod continuu pentru cele mai bune rezultate.

Cat timp dureaza procesul de marirea sanilor?

Poate dura pana la 3 luni pana sa observi unele schimbari când iei suplimente precum ovarele de bovina . Unii utilizatori a acestei metode recomanda folosirea tratamentului pana la 6 luni, pentru a beneficia de cele mai bune rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *