Coșul meu
Pueraria mirifica pentru marirea sanilor

Pueraria Mirifica Pentru Marirea Sanilor

Chiar daca este o planta, pueraria mirifica este într-o categorie aparte din cauza eficientei de care da dovata atunci când este folosită de către femei. Nu i se zice „planta minune” degeaba.

Creșterea sanilor cu pueraria mirifica

Pueraria mirifica, cunoscută și sub numele de Kwao Krua Kao sau White Kwao Krua, este o planta ce își are originile în partea de nord a Tailandei. Rădăcina tubulara a acestei plante a fost folosită de mai mult de 100 ani de către femeile din Tailanda pentru proprietatile sale anti-imbatranire și revitalizante.

În anii recenti, a devenit și mai popular din cauza proprietatilor de marire a sanilor. Este popular în special în Asia, în tari precum Korea și Japonia, unde femeile au experimentat rezultate uimitoare.

De ce este pueraria mirifica atât de eficienta?

În primul rând, pueraria mirifica conține cele mai înalte niveluri de fitoestrogeni găsiți pe planetă.

Mai mult decât soia sau orice alt fitoestrogen cunoscut. Dar cel mai deosebit factor este că pueraria mirifica conține compușii miroestrol și deoxymiroestrol.

Miroestrolul este similar din punct de vedere structural cu hormonul feminin estradiol și deoxiromirolerol, care se transformă în miroestrol când este expus la oxigen. Estradiolul este responsabil pentru marirea sânului, precum și dezvoltarea unei forme de corp mai feminine, lucruri experimentate în timpul pubertatii.

Forme în care se găsește Pueraria Mirifica

Pueraria mirifica vine într-o varietate mare de forme pentru marirea sanilor. Acestea includ:

 • pastile/capsule
 • extracte
 • pudre
 • creme, geluri, seruri
 • sapun

Pueraria mirifica pentru marirea sanilor

Pueraria mirifica este extrem de popular în Japonia. Drept rezultat, puteți o puteți găsi produse precum gume, prăjituri ce promit sâni mai mari.

De unde cumperi pueraria mirifica

Pueraria mirifica poate fi cumpărat în momentul actual doar online. Majoritatea companiilor ce vând pueraria mirifica au sediu în Tailanda, lucru ce poate rezulta în timpi mari de livrare. Sunt și câteva companii care au centrii de distributie în SUA și UK, dar comanda se face tot online.

Sfaturi pentru a găsi cel mai potent produs de înaltă calitate:

 • Asigurati-va ca este crescuta la ferma și nu culeasa din sălbăticie. Plantele crescute la ferme permit un control al calitatii mai ridicat, unul fiind vârsta plantei pueraria mirifica. Cu cât planta este mai bătrâna, cu atât este mai potenta. Dacă planta a fost crescuta în sălbăticie, nu se poate determina cât de bătrâna este.
 • Asigurati-va ca provine din Nordul Tailandei și nu de la țările vecine Pueraria mirifica este nativa numai din Nordul Tailandei și ofera cele mai calitative produse. Unele produse ce sunt vândute drept pueraria mirifica provin din țările invecinate, precum Myanmar, ce ofera produse mult mai slab calitative.
 • Asigurati-va ca produsul este alb și nu un alb murdar. Pueraria mirifica are o culoare naturala albă. Dacă pastilele au o alta culoare, atunci  se spune ca s-au adaugat umpluturi, iar drept rezultat, produsul ar fi mai puțin dur și potent.
Efecte secundare posibile

Unele efecte secundare experimentate de femei atunci când au luat pueraria mirifica includ:

 • dureri de cap/ migrene
 • ameteli
 • greață
 • oboseala
 • imbalonare
 • perioade neregulate
 • un libido scăzut

Pueraria mirifica este un fitoestrogen potent ce ar putea fi prea puternic pentru unele femei. Dacă observati ca organismul vostru nu se ajusteaza suplimentului de pueraria mirifica, puteți încerca hameiul, care este un fitoestrogen mai puțin potent.

Precum orice alta planta de marire a sanilor, trebuie sa cresteti doza treptat atunci când consumati pentru prima oara pueraria mirifica. Acest lucru va oferi corpului tău, timp necesar pentru ajustare.

Sfaturi pentru succes

Curatarea: inainte sa începeți consumarea un program de pueraria mirifica, o curatare a ficatului este recomandată pentru a curata receptorii de estrogen, astfel încât ei sa functioneza la capacitate de 100%. Chiar dacă nu ai luat niciodată un supliment cu estrogen, sunt șanse ca receptorii tăi să fie supraincarcati, deoarece foarte multe produse și mancaruri contin urme mici de chimicdale ca afecteaza nivelul de hormoni. În timp, ele se poat aduna atunci când receptorii tăi de estrogen sunt supraincarcati și nu mai răspund atât de bine.

Un tratament consistent: imparte doza de pueraria mirifica în doua sau trei doze, fie impartiti pentru o doza dimineața și una seara, fie pentru una dimineața, la prânz și seara. În acest fel oferi corpului o doza consistenta de ingrediente active. Împărțirea dozajului permite corpului sa absoarba mai bine mai mult din produs.

Calciu: calciul nu este bun doar pentru oase, este bun și pentru marirea naturala a sanilor. Consumarea laptelui împreuna cu suplimentul de  pueraria mirifica, este recomandat deoarece ofera o rata maxima de absorbtie a  pueraria mirifica de către corp. dacă consumul de lapte nu este o optiune, optati alte băuturi ce contin calciu, precum laptele de soia. Consumul de iaurt, sau suplimentele cu calciu funcționează la fel de bine.

Crema cu progesteron: chiar dacă acest lucru nu ar putea funcționa pentru toată lumea, foarte multe femei au experimentat cresteri prin alternarea suplimentului de pueraria mirifica cu o crema progesteron. Asta înseamnă consumarea suplimentului pueraria mirifica  în timpul fazei foliculare și crema cu progesteron în timpul fazei luteale.

Faceți pauze: te poți aștepta sa iei suplimente de pueraria mirifica  pentru cel puțin 6 luni, poate chiar mai mult. Este recomandat să faci o pauza de câteva ori în timpul acestui proces. Asta înseamnă sa te oprești din consumul de pueraria mirifica și de alte suplimente ce fac parte în rutina de creștere naturala a sanilor. În timpul pauzei, este o idee buna sa purifici ficatul.

Masaje: masajul sanilor este de o importanța absolută pentru oricare program de marire a sanilor. Masajul crește circulatia sangelui către sâni, lucru ce ajuta la transportul de mai mulți nutrienti și oxigen către sanii ce se afla în creștere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *