Coșul meu
marirea-sanilor-la-cupa-C

Poti sa iti maresti sanii la Cupa C?

Atunci cand vin pentru o consultatie privind augmentarea sanilor lor, majoritatea femeilor imi spun ca vor sa aiba o “cupa C completa” si ca ele vor sa arate proportional. Ele cred ca acest lucru inseamna ca vor purta un sutien cu cupa C dupa efectuarea interventiei chirurgicale.

Problema numarul 1: Cupa C poate insemna mai multe marimi in functie de producator

Daca sutienul este produs de Victoria’s Secret cupa C inseamna o marime iar daca este produs de Vanity Fair, inseamna alta marime. Ai putea sa porti cupa B intr-un sutien cu acoperire completa si cupa C intr-un sutien cu acoperire partiala, chiar daca sutienele de ambele stiluri sunt produse de aceeasi companie. Dimensiunea cupei tale este, de asemenea, afectat de cat de stramt iti porti sutienul. Daca il porti mai stramt, iti vei impinge sanii mai adanc in cupa si, prin urmare, vei avea nevoie de o dimensiune mai mare a cupei.

Problema numarul 2: Nu toate marimile se potrivest tuturor femeilor, asadar cupa C este posibil sa nu ti se potriveasca

Eu prefer sa descriu proportiile ca un “aspect C” in loc de “cupa C”. pentru a completa aspectul C, o femeie cu o inaltime de 150 de cm cu un cadru mic poate sa aiba nevoie doar de o cupa B, iar o femeie cu o inaltime de 170 cm cu un cadru mai mare ar putea sa aiba nevoie de o cupa D.

In timpul consultatiei, eu le cer potentialelor paciente poze cu inainte si dupa cu femeile care au inceput in mod similar cu ele in inaltime, greutate, dimensiune a cadrului si volumul sanilor. In fiecare poza este notata si dimensiunea implanturilor pe care le-am folosit.

Femeile se uita la poze si imi pot spune daca li implanturile li se par prea mari, prea mici sau potrivite. Este ca si cum s-ar uita intr-o oglinda magica pentru a vedea viitorul. O femeie este mereu constienta de de numarul de centimetri cubi pe care ii doreste si, prin urmare, stiu ce dimensiuni ale implantului sa comand pentru a ii oferi aspectul fizic pe care il doreste sa il aiba.

Atunci cand terminam acest proces, femeile aproape mereu ma intreaba ce dimensiuni ale cupei o sa aiba. La acest capitol pot sa aiba probleme. Din nou, o litera nu conteaza. Este vorba de un aspect de dimensiune a cupei. Ee au ales un aspect si acesta li se potrivea.

Aici este un exemplu de astfel de situatii in care cupa C nu s-a potrivit:

O femeie cu o inaltime de 1,75 metri cu un cadru mare a vrut sa aiba o cupa C completa. Ei i-au placut 8 poze diferite. Toate aveau aspectul C pe corpul lor si toate aveau acelasi numar de centimetri cubi. Am intrebat-o daca ii plac dimensiunile si mi-a zis ca e de acord.

Atunci cand i-am zis ca probabil va trebui sa poarte sutiene de dimensiunea D, ea mi-a zis ca nu vrea sa fie de dimensiunea D. ea era blocata pe ideea de dimensiune a cupei. Ea a ales o dimensiune mai mica si s-a simtit dezamagita de rezultatele pe care le-a obtinut.

Ce dimensiune a implantului se potriveste unei cupe C?

Implanturile mamare sunt masurate in centimetri cubi si nu in dimensiunea cupei. Pe o femeie care are un piept complet plat si care are un cadru de dimensiuni medii, un implant de 450 centimetri cubi ar fi echivalentul unui sutien cu cupa C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *