Coșul meu
operatia-de-mastopexie-si-problemele-ce-pot-aparea

Mastopexia – Operatia de lifting pentru sani

Cunoscuta de asemenea ca si mastopexie, operatia de lifting al sanilor are rolul de a ridica si de a creste fermitatea sanilor, prin indepartarea excesului de piele si strangerea tesutului inconjurator, pentru a reface forma sanilor si a le reda conturul.

La fundatia medicala Palo Alto Medical Foundation, noi iti punem la dispozitie interventii chirurgicale de lifting al sanilor cu o diferenta: sfaturi fara nici o presiune care vin din partea unei echipe medicale cu experienta in care poti sa ai incredere.

Am ajutat oameni fix ca tine sa isi imbunatateasca aspectul si increderea in sine timp de mai bine de o jumatate de secol si- ca o parte a unei fundatii medicale care nu a fost creata pentru profit- noi suntem dedicati sa ne punem pacientii pe primul loc.

Cine poate sa faca o mastopexie?

Femeile care:

 • Au sanii lasati datorita sarcinilor anterioare, a factorilor genetici sau al procesului de inaintare in varsta
 • Au sanii prea lasati ca sa poata fi tratati doar cu ajutorul implanturilor
 • Complex sfarc-aureola (zona pigmentata din jurul sfarcurilor), care sunt marite

Rezultatele dorite

 • Un aspect si un contur mai tanar si mai ridicat al sanilor
 • Complexe sfarc-aureola dimensiunea dorita si de inaltimea potrivita

Descrierea procedurii de mastopexie

 • Procedura este facuta pe baza de externare rapida si sub efectul unui anestezic general si a unuia local. Acest lucru inseamna ca nu mai ai nevoie sa fii spitalizat si te poti recupera de acasa in urma operatiei
 • Desginul inciziilor facute poate sa varieze, dar in mod obisnuit sunt incluse incizii langa complexul sfarc aureola si sub san
 • Complexul sfarc- aureola este repozitiionat mai sus, excesul de piele este indepartat si sanul este refacut intr-o forma si un contur mai placute
 • Inserarea aditionala a unui implant poate sa fie sau nu recomandata

Asadar, dupa cum vedem, operatia de mastopexie nu este chiar atat de complexa, insa evident este recomandat sa mergeti la un medic cosmetician care are experienta.

Recuperare si vindecare dupa o operatie de lifting pentru sani

 • Pacienta va merge acasa intr-un sutien special, doar cu o imbracaminte usoara peste liniile de incizie
 • Senzatia initiala de discomfort este usor de controlat cu ajutorul medicamentelor orale
 • Activitatile usoare pot sa fie reluate in termen de 7 pana la 10 zile

Alte optiuni: 

Alte optiuni aditionale care pot sa stimuleze rezultatele sunt operatiile de reducere a sanilor sau cele de marire.

Cat costa o operatie de mastopexie – Instructiuni privind asigurarile

Procedura este considerata a fi cosmetica si, prin urmare, nu e acoperita de asigurari. Pacientul este responsabil de plata operatiei, iar finantarile sunt disponibile pentru oricine.

Riscurile specifice si potrivirea pentru aceasta operatie pentru o anumita persoana pot sa fie determinate doar in momentul consultatiei. Toate interventiile chirurgicale implica un anumit grad de risc. Complicatii minore, care nu afecteaza rezultatul final, pot sa apara in mod ocazional. Complicatiile majore sunt destul de rare datorate operatiei de mastopexie insa se intampla uneori.

Pentru a afla mai multe informatii despre posibilitatile prezentate aici, te incurajam sa stai de vorba cu medicul la care te-ai hotarat sa faci operatia de lifting pentru sani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *