Coșul meu
marirea sanilor si stagnarea

Marirea Sanilor – Invingerea stagnarii, o etapa importanta

Ce reprezinta stagnarea atunci cand vine vorba de marirea sanilor?

Stagnarea procesului de marire a sanilor este o oprire, sau o incetinire a creșterii sanilor. De exemplu, sa zicem ca folosești suplimente și faci masaje de câteva luni și totul este grozav. Sanii tăi cresc, dar dintr-o data te simți de parca te-ai lovit de un perete. Creșterea pe care ai experimentat-o s-a oprit. Cea mai rea parte din toate astea este ca nu știi de ce. Nu ai schimbat nimic și ai fost consecventa în rutina ta. Probabil te-ai lovit de stagnare.

Cum sa depasesti stagnarea?

Unele femei recomanda schimbarea lucrurilor, fie prin adaugarea altor plante (dacă ai o rutina pe baza de suplimente din plante). Faceți o pauza de la pastile, masaje și pompe. Corpul tău doar are nevoie de puțina pauza.

Toate femeile ce folosesc metode naturale de marire a sanilor se vor lovi de stagnare?

Nu toată lumea va experimenta stagnare, dar este foarte comun ca la un anumit punct din proces sa te lovești de stagnare. Toată lumea este diferita, deci felul cum răspunde corpul la procesul de marire al sanilor este diferit. Unele femei experimenteaza rezultate rapide, alte femei cresc incetu, alte femei experimenteaza stagnarea, altele nu.

marirea sanilor si stagnarea

Poți preveni faimoasa stagnare?

Nu este nicio metoda de a preveni stagnarea. Stagnarea înseamnă ca corpul tău s-a obișnuit cu rutina și are nevoie de o pauza pentru a se reseta. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face atunci când începi procesul de marire al sanilor, este sa îți cunoști corpul. Unele femei țin un jurnal pentru a putea observa mai bine ce anume a produs schimbarea. Jurnalul te ajuta sa descoperi ce funcționează și ce nu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *