Coșul meu
sani-mari-silicoane

Iubitul meu vrea sa-mi pun silicoane

Zilele trecute, in timp ce ma indreptam spre casa unei prietene, am surprins o discutie in mijlocul de transport in comun, a doua fete care tratau un subiect destul de delicat, as spune eu. Mai exact, una din aceste fete se plangea prietenei sale ca iubitul ei si-a exprimat dorinta ca si-ar dori ca ea sa aibe sanii mai mari, in concluzie, sa-si puna silicoane sau sa faca ceva sa isi mareasca sanii.

Fata nu era foarte incantata de dorinta iubitului ei, insa din teama de a nu-l pierde, era dispusa sa faca acest lucru. Se interesase chiar si unde poate face o astfel de interventie chirurgicala si intr-un final se pare ca picase de comun acord cu prietena ei, sa mearga la o clinica mai putin cunoscuta si cu costuri foarte mici, deoarece nu dispunea de o suma mare de bani pentru acest lucru.

Am ramas mirata, de cat de usor renunta fetele din ziua de azi la principiile si dorintele lor, in favoarea unui baiat, care nu este in stare sa o accepte si sa o iubeasca asa cum e. Daca dorinta ar fi fost a ei, nimic de comentat, dar sa faci acest lucru, pentru a tine un barbat langa tine mi se pare lipsa de personalitate si in acelasi timp, de materie cenusie.

Asadar, dragelor, daca aveti acasa barbati care sunt nemultumiti de felul in care aratati si va indruma catre cabinetele de chirurgie plastica si remodelatoare, ar fi cazul sa puneti piciorul in prag, in cazul in care nu va doriti sa schimbati nimic la dumneavoastra.

Nu spune nimeni sa nu va dea un sfat legat de par, machiaj sau legat de vestimentatie, dar sa va instige sa suportati o operatie pe care dumneavoastra nu va doriti sa o faceti, este deja prea mult.

Ce puteti face in astfel de situatii?

Pai in primul rand, cred ca o discutie sincera, clara si deschisa cu iubitul dumneavoastra ar fi cel mai indicat lucru. Rugati-l sa va spuna care sunt nemultumirile vis a vis de aspectul fizic al dumneavoastra si daca acel lucru este chiar atat de deranjant pentru el, incat nu poate fi trecut cu vedera. Poate si dumneavoastra aveti lucruri pe care ati vrea sa le schimbati la el, dar cu toate astea nu le spuneti si mergeti pe ideea ca iubirea este mai importanta decat aspectul fizic si frumusetea, care oricum este trecatoare.

Daca totusi insista, faceti un schimb de roluri, si veniti cu cat mai multe explicatii si detalii despre aceasta procedura chirurgicala: riscuri care pot aparea in timpul si dupa operatie, costurile ridicate si durerea la care urmeaza sa va supuneti, de dragul lui. Intrebati-l daca lui ii par usoare toate aceste proceduri, daca ar avea curajul sa apeleze la ele, doar pentru ca cineva ii cere acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *