Coșul meu

Importanta proteinelor in marirea sanilor

Proteina este un nutrient vital în producerea și repararea celulelor și a tesutului, inclusiv a tesutului sanului. Proteinele joaca și un rol important în producerea de hormoni de creștere, ce este important în marirea sanilor.

Este recomandat ca femeile sa consume aproximativ 46 grame de protiena pe zi, pentru a mentie sanatatea, iar bărbații aproape 56 grame. Dar când începi o rutina de creștere a sanilor, trebuie sa crești consumul de proteine. Precum bodybuilder-ilor ce cresc consumul de proteine pentru dezvoltarea masei musculare. Cei ce doresc să-și mareasca sanii pe cale naturala trebuie sa crească consumul de proteine pentru a construi mai mult țesut al sanilor.

Foarte multe produse de marire a sanilor recomanda creșterea consumului de proteine atunci când folosești produsele, pentru a crește rata de succes a maririi sanilor.

Dar nu toate proteinele sunt egale. Sunt doua tipuri de proteine, complete și incomplete. Trebuie sa consumi proteine complete pentru a crește țesutul. Proteinele complete contin toți amino-acizii esential în timp ce proteinele incomplete nu ii contin pe toți, cel puțin nu în proportiile necesare. Toate proteinele animale sunt considerate proteine complete în timp ce majoritatea proteinelor vegetale sunt considerate incompelte. Poți combina aceste doua tipuri de proteina pentru a face o proteina completă.

Cum poti consuma mai multa proteina pentru a obtine sani mai mari fara sa mananci carne

Oamenii în general cresc consumul de proteina prin consumul mai mare de carne, ouă, peste și alune. Dar sunt alte metode aditionale de a crește consumul de proteine fără sa recurgi la mai multă carne.

  • Shake-uri de proteina
  • iaurt Grec
  • seminte
  • seminte de Chia
  • seminte de canepa

proteinele si marirea sanilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *