Coșul meu

Ciclul menstrual si marirea sanilor

In functie de ce metoda de marire a sanilor alegi, nivelul de hormoni din timpul ciclului menstrual joaca un rol vital. Drept rezultat, poate fi vital sa ai unele cunoștințe despre variatele faze ale ciclului menstrual.

De obicei, un ciclu menstrual durează 28 zile, dar poate varia de la persoana la persoana. Prima zi din ciclu este prima zi din menstruatie, sau prima zi din perioada. Ciclul menstrual este împărțit în patru faze, fiecare variaza în lungime, cum am și notat mai jos.

  • Faza menstruala (ziua 1-5)
  • faza foliculara (ziua 1-13
  • faza ovulatorie (ziua 14)
  • faza secretorie (luteala) (zoia 15-28)

Pentru scopul de marire naturala a sanilor, în special cu ajutorul produselor naturiste, se concentreaza în special pe doua faze, faza foliculara și faza luteala.

În timpul fazei luteale, nivelul de progesteron din corp este mai ridicat și nivelul de estrogen mai scăzut. Acest lucru este important de știut, în special dacă planifici sa folosești pueraria mirifica, o metoda comuna de luare suplimentelor. Urmărind fluctuatiile naturale de hormoni din corp, vei lua pueraria mirifica, un fitoestrogen sau planta bazata pe estrogen în timpul fazei foliculare, când nivelul de estrogen sunt natural ridicate.

În timpul fazei luteale, când nivelul de estrogen este natural scăzut, vei face o pauza de la acest tip de suplimente pentru marirea sanilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *