Coșul meu
alcool

Ce poate stopa cresterea sanilor?

Deja stim cat de nocive sunt lucrurile de mai jos, dar știți stiati ca îți pot afecta rezultatele de creștere naturala a sanilor? Dacă ați încercat să va măriți sanii într-un mod natural și nu ați observat rezultate, încercați sa renuntati sau cel puțin sa limitati unele lucruri dintre cele de mai jos.

Zahăr

Zaharul este probabil ce mai mare inamic al procesului de marire al sanilor, și se afla în topul listei. Consumul ridicat de zahăr (și de carbohidrati) cresc productia de testosteron. Acest lucru este daunator, deoarece prea mult testosteron distruge echilibrul de testosteron/estrogen din corp, lucru ce este esential în creșterea sanilor.

Cafeina/ băuturi carbogazoase

Cafeina se găsește în băuturi precum cafeaua, ceai verde, ciocolata și în, probabil cel mai daunator dintre ele, sucurile carbogazoase.

Cafeina blochează receptorii de estrogen și nu permite corpului sa absoarba nutrienti cum trebuie. Dacă  ai o oarecare dependeta de cafea, este recomandat sa iei suplimentele la o distanța de 2 ore de consumul de cafea.

Alcoolul

Alcoolul este diuretic și poate cauza deshidratarea – nu este bun pentru marirea naturala a sanilor. Dar mai important, majoritatea bauturilor alcoolice sunt pline de zahăr și știm cu toții cât de rău este zaharul pentru procesul de marire al sanilor. Dacă trebuie sa consumati alcool, aplicați regula de doua ore.

alcool

Fumatul

Fumatul este rău pentru tine. Consuma vitamina C din corp. vitamina C ajuta la productia de colagen. Colagenul este important pentru creșterea sanilor și este necesar pentru construirea tesutului. Fumatul descreste și fluxul sangelui și limiteaza oxigenul din țesut. Este de notat ca un numar de femei au raportat o marire de succes a sanilor. Dar cel mai probabil, vei experimenta o crestere mai inceata dacă decizi sa fumezi atunci când vrei să-ți mărești sanii pe cale naturala.

Exerciții excesive

Exercitiile ușoare moderate sunt recomandate pentru marirea naturala a sanilor, deoarece ajuta la producerea de hormoni. Dar exagerarea ci exerciții poate avea un impact negativ. Când sanii cresc natural, obiectivul este incercarea de a face ca celulele grase să se dezvolte în san. Când faci prea multe exerciții, se ard acele celule grase din san.

Dacă dorești sa pierzi în greutate, cel mai indicat este sa slabesti prima oara, apoi sa începi rutina de marire a sanilor.

Marirea naturala a sanilor este de succes atunci când ai o sănătate optima. Nu trebuie sa tăi toate aceste lucruri din lista, dar indicat este sa limitezi unele dintre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *