Coșul meu
auto-augmentarea-sanilor

Ce este liftingul de auto augmentare a sanilor?

Multe femei descopera ca, dupa nasterea unui copil, dupa perioada de alaptare sau dupa ce au pierdut in greutate, sanii lor au inceput sa se lase si sa isi piarda volumul. Acest lucru este cunoscut sub numele de “ptoza”. Aceasta afectiune este foarte des intalnita si naturala.

Cu toate acestea, multe femei cauta sa iti reintinereasca aspectul si sa isi stimuleze increderea in sine cu ajutorul oferit de chirurgia cosmetica. Deseori se intampla ca femeile sa se fereasca de augmentarea sanilor datorita lipsei lor de interes fata de implanturile mamare. Dar ceea ce nu stiu multe femei este faptul ca augmentarea sanilor poate sa includa propriile lor tesuturi pentru a le stimula volumul si, in acelasi timp, sa le faca un lifting. Procedura specifica care poate sa faca acest lucru este numita lifting de auto augmentare a sanilor.

Auto augmentarea este cea mai potrivita pentru femeile care au mult tesut mamar si care isi doresc sa isi stimuleze aspectul sanilor lasati, fara sa isi piarda insa din volum.

Auto augmentare a este o optiune foarte buna pentru liftingul sanilor

Femeile care isi doresc sa scape de ptosis observa in mod obisnuit cele mai bune rezultate in urma procedurilor cosmetice care le fac liftingul tesutului mamar si le redau forma. Cea mai obisnuita procedura care este folosita pentru a combate ptosisul este liftingul sanilor (mastopexie). Femeile care isi doresc sa isi reduca dimensiunea sanilor obtin cele mai bune rezultate cu un simplu lifting al sanilor. Liftingul sanilor implica indepartarea excesului de piele si de tesut, care le reduce dimensiunea sanilor, dar ii face sa fie mai ridicati drept rezultat.

In cazul femeilor care isi doresc sa faca un lifting al sanilor, fara a pierde insa din dimensiuni si fara a folosi implanturi mamare, un lifting de auto augmentare al sanilor poate sa fie o optiune foarte buna pentru scopurile lor de stimulare a sanilor. Un lifting de auto augmentare a sanilor, spre deosebire de un lifting obisnuit, foloseste excesul de tesut pentru a reface forma, a creste volumul si pentru a retine dimensiunea actuala a sanilor pacientei. Aceasta procedura este mai subtila, dar are un rezultat final bun. Auto augmentarea este o optiune foarte buna pentru cresterea sanilor fara a se folosi implanturi.

Cum functioneaza auto augmentarea sanilor?

Un lifting de auto augmentare a sanilor este similar in multe moduri unui lifting traditional al sanilor. Dupa o planificare atenta pentru a produce sani mai simetrici si mai mari ca volum, chirurgul face o incizie in forma de T in partea inferioara a sanului, pe masura ce acest tip de incizie ofera cele mai bune rezultate pe termen lung. Dupa ce excesul de strat extern al pielii (epidermis) este indepartat si tesutul e ajustat, pielea si tesutul mamar in exces care in mod normal este aruncat in timpul unui lifting al sanilor este introdus cu atentie inapoi in san. De aici, tesutul e rearanjat si suturat inapoi, pentru a produce o forma si un aspect mai tanar al sanilor. Din moment ce aceasta procedura e mai putin invaziva, exista un risc mai mic de amortire in urma auto augmentarii fata de un lifting conventional al sanilor.

Rezultatele pe termen lung

Gasirea unui chirurg plastician cu multa experienta in lifting de auto augmentare al sanilor reprezinta primul pas in obtinerea de rezultate pe termen lung. Chirurgii cu experienta vor evalua elasticitatea pielii si fermitatea acesteia pentru a crea un plan de tratament. Urmarea instructiunilor oferite de chirurg pentru ingrijirea in urma operatiei vor imbunatati recuperarea si procesul de vindecare, dar de asemenea va sustine si longevitatea rezultatelor oferite de liftingul de auto augmentare a sanilor. Faptul ca faci acest lucru va reduce sansele de a avea nevoie de o operatie de revizie si iti va mentine sanii mai tineri pentru mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *