Coșul meu
despre-augmentarea-sanilor-cu-propria-grasime

Augmentarea sanilor tai cu propria ta grasime

Augmentarea sanilor tai cu propria ta grasime sau transferul de grasime a devenit in ultimii ani una dintre cele mai populare metode de crestere a sanilor in dimensiuni, in special pentru ca majoritatea oamenilor considera aceasta metoda ca fiind mai naturala, atat ca aspect, cat si ca senzatie. Uite cum functioneaza:

Augmentarea sanilor cu propria ta grasime corporala este exact ceea ce pare sa fie si anume luarea de grasime din alte parti ale corpului si plasarea acesteia in sanii tai. Acest proces incepe cu o procedura de tipul unei liposuctii, prin care se ia grasime de pe burta sau de pe coapse. Dupa aceea, grasimea este spalata si procesata in celule de grasime pura, care apoi sunt inserate in sanii tai folosind unele ace de dimensiuni mici. Acest lucru inseamna ca nu o sa ai nici o cicatrice si ca deseori o sa te alegi cu un rezultat mult mai natural.

Cat de mult pot sa imi cresc sanii in dimensiuni?

Nu va avea loc nici o schimbare dramatica, din moment ce nu toata grasimea ta va supravietui acestei proceduri in aceasta zona si, prin urmare, o sa ai parte de o crestere a sanilor cu un numar. Dar, pentru multe femei care cauta o augmentare mai naturala a sanilor fara folosirea unor implanturi, aceasta este o optiune eficienta care va determina cresterea sanilor in dimensiuni si care va corecta problemele cu forma sanilor.

Aceasta metoda se potriveste oricui?

Transferul de grasime nu se potriveste oricui, dar este o optiune foarte buna pentru pacientul potrivit. Daca este efectuata in mod corect, poate sa produca rezultate foarte satisfacatoare si poate sa indeplineasca asteptarile unui anumit grup de pacienti. Din moment ce aceasta metoda are o limitare atunci cand vine vorba de potentialul sau de crestere a sanilor tai in dimensiuni, aceasta metoda nu va fi potrivita pentru o persoana care vrea o schimbare de dimensiuni mai mari. De asemenea, daca ai foarte putina grasime disponibila pentru colectare in zona burtii sau a coapselor, este posibil sa nu ai destula grasime pentru injectare si pentru a determina cresterea sanilor tai in dimensiuni.

Cat costa aceasta metoda?

Costa in mod normal cam la fel ca o operatie obisnuita de crestere a sanilor in dimensiuni, in jur de 5000 sau 6000 de euro (intre 23000 si 28565 de lei).

De ce ai apela la augmentarea sanilor tai cu propria ta grasime?

Aceasta metoda de crestere a sanilor tai in dimensiuni nu iti va lasa nici o cicatrice si iti va oferi un aspect si o senzatie mai naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *