Coșul meu
implanturi cu silicon

Adevarul despre marirea naturala a sanilor

Marirea naturala a sanilor este foarte posibila. Sunt foarte multe femei ce au reusit să-și crească sanii cu o cupa, 2 sau chiar mai multe. Dar adevărul este ca, tot acest proces necesita munca, rabdare si uneori foarte multi bani. În funcție de ce metoda de marire a sanilor alegi, sunt pastile ce pot fi luate în fiecare zi, masaje de făcut zilnic, etc. Unele femei au făcut ca marirea naturala a sanilor să fie o rutina, în special dacă programul include și folosirea unei pompe de marire a sanilor.

Înafara de efortul extra ce este necesar pentru a face ca sanii sa crească mai mult, rabdarea este si ea un factor foarte important, si din pacate, aici, majoritatea femeilor dau gres! Dacă dorești să-ți maresti sanii rapid, marirea naturala a sanilor nu este pentru tine. Cele mai bune rezultate sunt atunci când este rabdare și consistenta cu rutina.

Marirea naturala a sanilor este un proces, și din păcate acest proces necesita timp. Dacă te poți tine de el, va merita! Va trebui sa acorzi acestei metode cel puțin de la 3 la 6 luni pentru a funcționa, chiar mai mult dacă este posibil. Gândește-te în acest fel – marirea sanilor în timpul pubertatii a avut nevoie de câțiva ani, deci de ce ne-am aștepta să facem ca sanii noștri sa crească în câteva săptămâni?

Marirea naturala a sanilor vs implant

Marirea naturala a sanilor și implanturile mamare sunt cele doua opțiuni dacă dorești sâni mai mari, și desigur, ambele au avantaje și dezavantaje. Este una mai buna decât cealaltă? As putea spune ca este o chestiune ce tine mai mult de preferinte si buget. Mai jos aveți o lista cu dezavantajele și cu avatanjele acestor metode.

Implantul cu silicon: dezavantajele

 • Costurile implicate – unul dintre cele mai mari dezavantaje ale implantului mamar o reprezintă costul procedurii, care este unul destul de piperat. Desigur, puteți pune implanturi pentru cateva mii de $ – lucru ce tot depășește bugetul multor oameni – dar pentru a va oferi o suma rotunda, cel mai probabil veți cheltui 5000$ sau mai mult.
 • Posibilele complicatii – implanturile necesita o procedura chirurgicala ce poate duce la posibile complicatii. Dar chiar și un doctor mai experimentat o poat da in bara, fiind nevoie de operatii aditionale pentru a trata deformarea permanenta a sanilor.
 • Durere/ recuperare – ca și oricare alta operație, este implicata durerea și timpul necesar pentru recuperare. Nu doar durerea în timp ce te vindeci, dar trebuie sa îți masezi sanii în acest timp pentru a inmuia sanii și a preveni aparitia cicatricilor. Masarea sanilor în acest timp poate fi extrem de dureroasa.
 • Cicatricile – procedura implica o incizie ce depinde de competenta doctorului și/sau locația inciziei, cicatricea poate fi una mica sa una mai observabila.
 • Inlocuirea – implanturile pentru sâni nu țin toată viața. De regula, trebuie sa inlocuiesti implantul la fiecare 8-15 ani. Acest lucru înseamnă cheltuirea altei sume de bani, durere și timp petrecut pentru recuperare aditionala, dar și posibilitatea de aparitie a cicatricilor aditionale.
 • Arata și se simt artificial – indiferent de ce se zice, implanturile ofera un aspect nenatural . Pe unii oameni nu ii deranjează acest lucru, ei prefera aspectul de „perfect” rotund al sanului.

implanturi cu silicon

Implantul cu silicon: avantaje

 • Creștere instanta – cantitatea de timp necesara pentru marirea sanului la dimensiunea dorita reprezintă durata terminarii operatiei. Perfect pentru cei ce vor rezultate imediate.
 • Mărime exactă – cu implanturile pentru sâni, vei ști din prima ce mărime vor avea sanii tăi. Poți chiar alege mărimea dorita, iar medicul iti poate face recomandari in acest sens. Chiar recomand sa tineti cont de sfatul medicului.
Marirea naturala a sanilor: dezavantajele
 • Timpul dedicat – cel mai mare dezavantaj al creșterii naturale a sanilor este timpul dedicat. Îndată ce programul pentru marirea sanilor este selectat, vei avea nevoie sa dedici timp și efort zilnic pentru a observa rezultate.
 • marirea nu este instanta – marirea necesita timp, lucru ce necesita rabdare și încredere în proces. Dacă ai nevoie de rezultate imediate, marirea naturala a sanilor nu este pentru tine.
 • Nu ar putea fi permanenta – este o posibilitate ca marirea experimentata sa nu fie permanenta după ce ai oprit programul, dar sunt unele lucruri ce nu necesita mult timp și efort pentru a menține marirea. Și cu cât te dedici mai mult rutinei, cu atât marirea este mai permanenta.
 • Experimentarea cu hormoni – unii oameni sunt îngrijorați de experimentarea cu hormoni, dar sunt și unele metode car nu implica hormoni pentru marirea sanilor ce sunt la fel de eficiente ca și ierburile sau alte metode hormonale.
 • Mărime necunoscuta – marirea naturala a sanilor poate fi un mistor. Nu este nicio metoda de a determina ce mărime vei avea la final. Majoritatea încep marirea naturala a sanilor cu un anumit gol în minte, dar nu este nimic ce sa garanteze ca vei obtine acea mărime.
Marirea naturala a sanilor: avantaje
 • Mult mai ieftin – marirea naturala a sanilor este mai ieftină decât implanturile și depinde de ce metoda alegi. marirea naturala a sanilor poate fi considerabil mai ieftină decât implanturile.
 • Îmbunătățește sanatatea sanului – masajele sunt esentiale oricarei rutine de creștere a sanilor. Prin efectuarea tehnicilor de masare zilnice, vei imbunatati sanatatea generala a sanului prin marirea circulatiei sangelui spre zona sanului, eliberează tensiunea și elimina toxinele din corp.
 • Sâni 100% naturali – marirea sanilor folosind marirea naturala a sanilor rezulta sâni 100% naturali. Nu implica incizii și nici cicatrici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *