Coșul meu
pompa pentru marirea sanilor

Pompele pentru marirea sanilor

Pompa pentru marirea sanilor este un dispozitiv ce poate fi folosit acasă pentru creșterea în mărime a sanilor. Sistemul este conceput din doua cupole, fiecare acoperind fiecare san, și un dispozitiv de pompare, fie el manual sau electronic. Pompele pentru sâni aplica o presiune de vacum ușoară asupra tesutului sanului, lucru ce rezulta la creșterea sanilor în timp.

Pompele pentru marirea sanilor folosesc o metoda specifica, dovedita, numita Tension Induction Tissue  Growth. Aceasta metoda a fost folosită în lumea medicala în ultimii 30 ani pentru lungirea membrelor precum și pentru reconstructia sanilor. Este similara cu metoda folosită de femeile din tribul din Tailanda, pentru alungirea gatului.

pompa marirea sanilor Pricipiul tensiunei pentru alungirea tesutului este simplu. Atunci când se aplica tensiune în zona dorita, țesutul va crește pentru a compensa cu tensiunea. Deci când folosiți o pompa pentru marirea sanilor, presiunea vidului dat de pompa intinde sanul. În timp, glandele și celulele de grăsime și măresc pentru a umple spațiul.

Un alt beneficiu al pompelor pentru marirea sanilor este marirea circulatiei sangelui din san. Sângele aditional ofera oxigen, nutrienti și proteine suplimentare în acea zona ce promoveaza dezvoltarea celulelor – toate fiind benefice creșterii sanilor.

Tipuri de pompe pentru marirea sanilor

Sunt doua tipuri de pompe pentru marirea sanilor, electrice și manuale. Scopul acestora este același, dar pentru folosirea pompelor manuale, trebuie sa actionezi dispozitivul cu mâinile pentru a crea suctiunea, în timp ce cel electronic folosește un dispozitiv mecanic ce creaza suctiune.

Beneficiul unei pompe manuale este acela ca poți alege tu cât de tare vrei să fie vidul. Îți va oferi libertatea de a efectua o varietate de tehnici. Beneficiul unei pompe electrice este acela ca face totul pentru tine. Tot ce trebuie să faci este sa așezi cupolele peste sâni iar pompa electrică va selecta presiunea pentru tine și o va menține constanta. De asemenea te va alerta și atunci când programul este terminat.

Cele mai populare doua marci de pompe pentru marirea sanilor sunt BRAVA (electric) și Noogleberry ( manual). Noogleberry este o optiune populara din cauza pretului, folosirea ușoară și rata mare de succes.

Pompele pentru marirea sanilor sunt o optiune ne-hormonala pentru cei ce doresc să-și mareasca dimensiunea sanului în mărime, dar nu doresc sa experimenteze cu hormonii.

De unde cumperi o pompa pentru marirea sanilor buna?

În funcție de producător, majoritatea pompelor trebuiesc cumpărate direct de la producător. Sunt un numar de brand-uri generice ce vând pompe pentru mărirea sanilor prin site-uri precum Amazon și eBay.

Bineinteles, sunt si magazine online romanesti de unde puteti cumpara o pompa pentru marirea sanilor. Luati totusi in considerare faptul ca majoritatea, le importa din China si isi pun un adaos grosolan.

Posibile efecte secundare

Pompele pentru marirea sanilor sunt sigure de folosit și nu au nici un efect secundar cunoscut. Singurul lucru ce te poate alarma la început este acela ca cel mai probabil vei avea cercuri rosii în jurul sanului, acolo unde cupolele au atins sanii.  Ele ar trebui sa dispară după 20 minute. Dacă cercurile rosii durează mai mult de atât, cel mai probabil ai folosit pompa prea mult timp.

Un lucru important de reținut despre pompele de marire a sanilor este acela ca mai mult nu înseamnă tot timpul mai bine. Fie ca creezi mai mult vid, sau folosești pompa pentru mai mult timp, nu exagerati. Fiți gentile cu sanii, ei sunt foarte delicati.

pompa pentru marirea sanilor

Sfaturi pentru folosirea cu succes a pompelor pentru marirea sanilor

Pompele pentru marirea sanilor sunt o metoda excelentă pentru cei ce nu doresc sa altereze nivelul natural de hormoni din corp pentru creșterea naturala a sanilor. Aceste dispozitive permit sanilor sa crească mai mari și fără ajutorul suplimentelor cu hormoni. Cel mai important este sa înțelegeți atunci când începeți un program este ca necesita timp și efort mai mare decât celelalte metode de marire a sanilor. Iată câteva sfaturi pentru a folosi cu succes pompele de marire a sanilor.

Folosiți mult lubrifiant

Este important sa aveți o suctiune buna pentru ca pompele sa funcționeze eficient. O metoda ușoară pentru a asigura acest lucru este folosirea lubrifiantului. O simpla crema pentru corp funcționează de asemenea. Uleiurile precum uleiul de nuca de cocos și uleiul de migdale sunt o optiune buna de asemnea. Fiți sigur ca folosiți mult lubrifiant înainte sa asezati cupolele. Dacă experimentati sunete asemenea „partaitului” atunci când pompati, înseamnă ca cupolele nu sunt așezate cum trebuie, sau nu ai lubrifiat suficient sanii pentru a crea un sigiliu

Hidratati-va

Sunt numeroase formule online ce calculează cantiatea necesara de apa ce trebuie consumata pentru a rămâne hidratata. Dacă nivelul tău de activitate este mai ridicat, trebuie sa consumi mai multă apa.

Sa rămâi hidratata este un lucru important pentru marirea naturala a sanilor, mai ales în cazul procesului de marire a sanilor cu ajutorul pompelor. Dacă rămâi hidratata, sanii tăi vor fi mai umflati mai mult timp după ce dai jos cupolele, lucru ce te ajuta sa obții un rezultat permanent mult mai rapid. Dacă nu ai obiceiul sa consumi apa zilnic, acum ai un motiv bun sa începi.

Masajele și incalzirea sunt foarte importante

Unii oameni cred ca masajele joaca un rol la fel de important precum pomparea. Fie ca alegi sa masezi la fel de mult ca pompatul – 30 minute de pompare cu 30 minute de masare  – sau sa masezi doar 10 minute pe zi, masajul și aplicarea de căldura înainte sa pompezi poate fi un lucru benefic. Doar 10-30 minute de masaj și căldura înainte sa pompezi poate ajuta sanii să se umfle mult mai mult.

  • Menține căldura: După ce ai dat jos cupolele și sanii tăi sunt umflati, este o idee buna sa îți mentii sanii calzi. Nu trebuie sa folosești un prosop cald, este necesar sa ii ții acoperiți.
  • Consistenta: Precum toate metodele naturale de marire a sanilor, consistenta este importanța. Pomparea când și când nu te ajuta sa obții rezultatele dorite. Pentru cele ami bune și mai eficiente rezultate, trebuie sa pompezi în fiecare zi. Unii oameni recomanda pomparea de cel puțin 2 ori pe zi pentru a obtine consistenta, ce te ajuta sa obții rezultatele mult mai rapid.
  • Vizualizare: În funcție de ce tehnica de pompare folosești, poți avea timp sa te relaxezi și sa vizualizezi în timp ce cupolele sunt așezate pe sâni. Dacă poți, închide ochii și încearcă sa vezi și sa simți cum sanii tăi devin din ce în ce mai mari. Vezi cum sângele cu nutrienti ajung la sâni și ii fac sa crească. Sau îți poți imagina spațiul din sanii tăi cum este umplut cu țesut al sanilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *