Coșul meu
masajul sanilor

Marirea sanilor cu ajutorul masajului

Masarea sanilor este o parte esentiala pentru creșterea mai mare a sanilor. Masarea durează doar câteva minute pe zi dar ajuta la marirea proceseului de marire a sanilor, indiferent de ce metoda alegi.

Importanța masajelor in marirea sanilor

Masajele cresc mărimea și firmitatea prin folosirea a 2 principii

 • Crește circulatia: deoarece hormonii de estrogen circula prin sânge, creșterea circulatiei sangelui face ca mai mult estrogen sa ajungă la receptorii sanilor, lucru ce stimuleaza creșterea sanilor. Circulatia crescuta ofera și mai mult oxigen și nutrienti sanilor.
 • Secretia de prolactin: hormonul prolactin asista marirea sanilor și este eliberat atunci când țesutul sanilor sau sfarcurile sunt stimulate.

Masarea sanilor ajuta și la drenarea sistemului limfatic ce rezulta la indepartarea toxinelor din corp.

Produse pentru masajul sanilor

Masarea sanilor nu necesita echipamente extravagante ce trebuiesc cumpărate. Este suficienta folosirea mâinilor și o lotiune sau ulei. Dacă dorești sa folosești echipamente, sunt aparatele de masaj electrice ce se pun pe sâni și vibreaza. Dacă electricitatea în apropierea sanilor te sperie, sunt aparate simple de masat ce se rostogolesc peste san și înlocuiesc masarea cu mana.

Aceste iteme nu sunt necesare pentru un masaj de calitate a sanilor. În schimb, vei dori sa cumperi un lubrifiant bun, pentru ca mâinile tale sa alunece ușor pe sâni în timp ce faci masajul. Poți folosi aproape orice peste masarea sanilor. Unele femei folosesc apa în timp ce sunt la dus, altele folosesc lotiunile de corp sau uleiurile. Iar alte femei își fac propriile lotiuni. Pur și simplu amesteca uleiul cu alte extracte de plante:

 • unt de cacao
 • gel Aloe vera
 • ulei de limba-mielului
 • ulei de măsline
 • ulei de nuca de cocoș
 • ulei de migdale

masajul sanilor

Masajul Chi a sanilor

Masajul Chi a sanilor este cel mai bun masaj pentru sâni deoarece ineplineste doua scopuri – masajul și acupunctura. Masajul ajuta la imbunatatirea circulatiei și crește cursul de prolactin în timp funcționează cu punctele tale de presiune pentru a imbunatati circulatia chi-ului (energiei) din jurul sanilor.

Masarea Chi pas cu pas

 • pune mâinile peste sâni, mana dreapta peste sanul drept, mana stânga peste sanul stang
 • idepartati degetele puțin și aplicați puțina presiune pe vârful degetelor. Vârful degetelor vor stimula punctele chi din zona sanilor.
 • Mișcați sanii în rotatie circulara spre interior. Începeți prin mișcarea sanilor spre interior, ca și cum ați încerca sa formați un decolteu. Apoi în jos și spre exterior, apoi în sus și înapoi spre interior din nou. Asta este o rotatie completă. Asigurati-va ca mișcați țesutul sanilor cu mâinilor în loc sa mișcați mâinile circular.
Sfaturi pentru masajul sanilor

Fie ca planuiti sa faceți masaje Chi sau orice alta tehnica de masaj pentru rutina de marire a sanilor, mai jos casiti câteva sfaturi pentru masarea sanilor:

 • curățați limfele – înainte sa începeți masajul, faceți 10 rotatii spre exterior pentru a curata limfele. Aceasta mișcare este similara miscarii masajului chi dar veți folosi miscari exterioare, în loc de interioara. Ajuta la eliminarea toxinelor din sâni și ii pregătesc sa beneficieze de toate avantajele masarii sanilor.
 • Adăugați căldura – ideal este sa adăugați căldura timp de 5-10 m,inute înainte sa începeți masajul și pentru aproape 15 minute după masaj. Beneficiile adăugării de căldura în masaj includ:
 1. – deschid porii pentru absorbtie maxima
 2. – crește producerea de prolactin
 3. – îmbunătățește circulatia sangelui către sâni, ce permite livrarea de oxigen și nutrienti mai rapidă și mai eficiența
Unele notite despre incalzire:
 • Punerea unui prosop cald pe piept după masare este cea mai ușoară metoda de a adauga căldura .
 • Folosiți căldura puțina, nu mai mult de 40 grade. Mai mult nu înseamnă neapărat mai bine în acest caz. Te poți arde cu ușurința, în plus, proteinele sunt sensibile la căldura ridicată și își pot pierde din proprietăți.
 • Adăugați plante – puteți masa sanii cu ajutorul unor creme pentru marirea sânilor pentru a primi maximul de rezultate. Țesutul delicat al sanilor poate absorbi cu ușurința produsul ce va asista la marirea sanilor.
 • Masati de doua ori pe zi – programul poate fi aglomerat, dar masajul este esential pentru marirea sanilor. Fie ca iei pastile naturale pentru marirea sanilor, sau folosiți o pompa, este recomandat sa va faceți timp pentru masare de doua ori pe zi.  Dacă nu este posibil, încercați sa faceți cel puțin una – este mai buna decât nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *