Coșul meu
exercitii pentru marirea sanilor

Marirea sanilor cu ajutorul exercitiilor

O neînțelegere populara este aceea ca exista exerciții ce permit sanilor sa crească. Acest lucru este absolut fals, deoarece sanii sunt alcătuiți în special din grăsime și glande. Sub țesutul sanilor se afla 2 muschi majori – Pectoralis Mjor și Pectoralis Minor – precum și alți muschi mai mici. Poți face exerciții pentru a antrena acei muschi, dar acest lucru nu va face ca sanii sa cresca în dimensiune.

Antrenarea acestor muschi pot face ca sanii tăi să se ridice, dar nu ii vor crește în dimensiune. Acestea fiind spuse, exercitiile pentru piept pot fi o aditie buna în rutina de creștere a sanilor. Chiar și câteva minute pe zi te poate ajuta.

Exemple de exerciții pentru marirea sanilor

Exercitiile pentru piept pot fi adaugate cu ușurința programului de masare al sanilor. Nu este nevoie de alt echipament sau greutati. Poți incorpora cu ușurința un exercițiu pentru piept în ruta cu doar câteva seturi de presari la perete sau flotari, înainte sa începi masarea sanilor.

Presarile la perete

 • stați în fata unui zid cu picioarele indreptate spre perete
 • asezati mâinile pe peretele din fata dumneavoastră
 • împingeți peretele cât de tare puteți, ca și cum ați încerca sa îl mutați. Împingeți pentru 10 secunde
 • eliberați. Relaxați-vă câteva secunde apoi începeți din nou. Repetați asta de 10 ori pentru un set.

exercitii pentru marirea sanilor

Flotarile la perete (similar cu presarile la perete)

 • stați în fata zidului cu picioarele indreptate spre peretele
 • asezati mâinile pe peretele din fata dumneavoastră
 • mutați pieptul spre perete prin indoirea brațelor. Asigurati-va ca mențineți corpul drepti și nu mișcați picioarele
 • indreptati brațele pentru a reveni la poziția de start
 • repetați de 10 ori într-un set.

Sfaturi legate de exercitiile pentru marirea sanilor

Nu va grabiti: când efectuati exerciții, asigurati-va ca acordați suficient timp și nu va grabiti la fiecare set. Veți dori sa faceți exercitiile corect pentru rezultate optime

Nu subestimati intinderile: după fiecare exercițiu sau repetare, asigurati-va ca acordați muschiului o pauza și intindere. Acest lucru vă va permite sa faceți următorul exercițiu așa cum trebuie.

Consistenta: dacă doriți sa adăugați câteva exerciții pentru piept rutinei, cel mai bine este sa va asigurați ca va veți tine de rutina.

6 exercitii simple de crestere a dimensiunilor sanilor pe care le poti face de acasa

Multe femei din lume nu sunt multumite de dimensiunile pe care le au sanii lor. Pentru a avea niste sani care sa arate frumos, unele femei aleg sa apeleze la un chirurg plastician pentru a isi face o operatie de augmentare a sanilor. Intr-adevar, aceasta metoda poate ca reprezinta cea mai rapida solutie, dar cu toate acestea nu este naturala. Din fericire, o operatie chirurgicala nu este singura metoda prin care poti sa iti crestii sanii. Exercitiile fizice sunt unul dintre aceste metode. In cadrul acestui articol, o sa iti prezint unele dintre exercitiile pe care le poti face de acasa. Daca o sa faci acest lucru in fiecare zi, o sa poti sa vezi si sa simti diferenta.

Cum pot exercitiile fizice sa ajute la cresterea sanilor tai in dimensiuni?

Aceste exercitii fizice iti forteaza sanii sa se dezvolte pentru ca exercitiile pe care le faci ajuta la dezvoltarea muschilor tai pectorali, dar si a tesuturilor glandulare si de grasime de la nivelul snailor tai. Atunci cand efectuezi aceste exercitii simple, o sa iti lucrezi toti muschii din zona pieptului, ceea ce va face ca sanii tai sa fie mai mari si mai bine tonifiati. Exista foarte multe tipuri de exercitii pe care le poti gasi in mediul online. Pentru ca sa reusesti sa obtii rezultatele pe care ti le doresti, va trebui sa faci exercitiile pe care ti le doresti.

exercitii-pentru-marirea-sanilor

Exercitii fizice de crestere a sanilor care chiar dau rezultate:
 1. Flotari

Flotarile reprezinta cel mai traditional mod de a iti antrena zona pieptului. Trebuie sa iti pui ambele palme pe podea, cu ambele maini si umerii departati. Trebuie sa te cobori in jos prin indoirea cotului, apoi sa te impingi inapoi in sus. Daca ti se pare ca acest lucru este prea dificil pentru degetele tale de la picioare, atunci poti sa ingenunchezi in timp ce faci flotarile.

 1. Flotarile la perete

Acesta e cel mai simplu exercitiu de facut dintre cele care sunt prezentate aici. Este un concept similar cu flotarile obisnuite, doar ca trebuie sa folosesti un perete de care sa te impingi in locul podelei. Trebuie sa iti pui ambele maini pe un perete, ca si cum ai face flotari.

 1. Exercitiile cu gantere

O sa ai nevoie de doua gantere pentru a face acest exercitiu. In timp ce tii ganterele ferm in mana, trebuie sa iti intinzi ambele maini pana cand devin paralele cu podeaua, dupa care va trebui sa ridici ganterele deasupra ta, coborandu-ti mainile in pozitia lor initiala.

 1. Exercitii inverse cu gantere

Aceste exercitii sunt foarte similare cu cele prezentate mai sus. Cu toate acestea, o sa fie mult mai dificile, pe masura ce o sa fii cu fata la podea, in loc sa fii cu fata in sus. Poti sa stai jos pe o banca sau sa folosesti o minge uriasa, stand cu fata in jos. Intinde-ti bratele in care tii ganterele catre exterior, cat mai departe de podea.

 1. Exercitii pentru piept

Aceste exercitii iti vor antrena muschii pieptului, dar si tricepsul. Poti sa faci acest exercitiu cu ajutorul unei banci sau cu marginea unui scaun. O alta metoda usoara este sa te apleci in jos pe podea, cu genunchii indreptati in sus si cu palmele pe podea, in spatele tau. Lasa-te in jos prin indoirea coatelor si, inainte de a atinge podeaua, impinge-te inapoi in sus.

 1. Flotarile elevate

Acest exercitiu nu o sa fie usor, dar iti antreneaza cel mai mult muschii pectorali. Ridica-ti picioarele prin folosirea unei canapele sau a oricarei margini. In functie de dificultatea la care faci fata, te poti ridica mai sus daca vrei o provocare mai mare. Te cobori pana jos la podea, dupa care continui sa te ridici.

Pentru a fi mai eficient, trebuie sa faci aceste exercitii incet si sigur, in fiecare zi. De fapt, chiar se poate sa iti maresti sanii prin efectuarea unor exercitii fizice. In acelasi timp, o sa observi ca incepi sa ai un corp mai tonifiat. Cu toate acestea, acest lucru nu se va intampla pur si simplu peste noapte. O sa ai nevoie de multa perseverenta si de disciplina pentru a respecta aceasta rutina de exercitii in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *