Coșul meu
uleiuri pentru marirea sanilor

Cateva „ajutoare” in procesul de marire a sanilor

Uleiurile: chiar dacă nu sunt foarte multe uleiuri ce sunt formulate special pentru marirea sanilor, uleiurile sunt o aditie populara regimului de marire a sanilor. Uleiurile precum cel din limba mielului, ulei de seminte de luminița și ulei de nuca de cocoș sunt amestecate cu plante sau extracte de plante pentru a crea acele amestecuri ce pot fi făcute acasă.

Uleiurile sunt topice preferate pentru masarea sanilor de către multe femei ce doresc să-și mareasca sanii din cauza consitentei uleiurilor ce permit mainii sa gliseze fin peste sâni în timpul masajului. Un alt bonus al uleiurilor este acela ca nu se absorba în piele la fel de repede ca lotiunile și cremele, deci sunt un produs ideal pentru masaj.

Măștile: Nu exista masti pentru sâni pe piața care să fie formulate special pentru marirea sanilor. Ele sunt făcute acasă. Pot fi făcute simplu, precum zdrobirea unei banane, sau amestecarea cu ierburi uscate, precum schinduf, cu un ulei; apoi aplicate pe sâni timp de 20 minute.

Sapunurile: Oricat de surprinzător ar suna, sunt sapunuri formulate special pentru marirea sanilor. Asemenea cremelor, sapunurile contin un mixt de plante pentru creșterea sanilor, sau o singura planta precum pueraria mirifica. Doar spălați-vă cu sapunul și lăsați-l pe sâni timp de un minut și apoi clatiti. Puteți face și rutina de masaj în dus atunci când folosiți sapunul de marire a sanilor. Căldura de la dus este ideala pentru absorbirea totala a produsului

uleiuri pentru marirea sanilor

De unde cumperi?

Majoritatea topicelor formulate special pentru marirea sanilor trebuiesc cumpărate online. Acestea includ cremele, pueraria mirifica și cremele Volufilne/Voluptus. Dacă doriți sa faceți cremele acasă, puteți cumpăra uleiurile și plantele de la magazinul local sau online.

Efecte secundare posibile

Efectele secundare pot include roseala, mancarimi și inflamatii. Asta este din cauza unei reactii alergice la topice. Nu s-au raportat nicio reacție adversa severa. Asta ar putea fi din cauza procentului scăzut de ingrediente active.

Sfaturi pentru folosirea topicelor cu succes

Folosiți în fiecare zi. Pentru a obtine cele mai mari beneficii de la topice, este recomandată folosirea lor zilnica.

Folosiți după dus

Timpul ideal de folosire a topicelor este imediat după dus. Căldura de la dus ajuta la deschiderea porilor pentru absorbtia maxima. Dacă nu poți aplica imediat după dus, puteți pune un prosop fierbinte pe sâni pentru câteva minute, înainte sa aplicați topicul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *