Marirea sanilor cu ajutorul exercitiilor

O neînțelegere populara este aceea ca exista exerciții ce permit sanilor sa crească. Acest lucru este absolut fals, deoarece sanii sunt alcătuiți în special din grăsime și glande. Sub țesutul sanilor se afla 2 muschi majori – Pectoralis Mjor și Pectoralis Minor – precum și alți muschi mai mici. Poți face exerciții pentru a antrena acei muschi, dar acest lucru nu va face ca sanii sa cresca în dimensiune.

Antrenarea acestor muschi pot face ca sanii tăi să se ridice, dar nu ii vor crește în dimensiune. Acestea fiind spuse, exercitiile pentru piept pot fi o aditie buna în rutina de creștere a sanilor. Chiar și câteva minute pe zi te poate ajuta.

Exemple de exerciții pentru marirea sanilor

Exercitiile pentru piept pot fi adaugate cu ușurința programului de masare al sanilor. Nu este nevoie de alt echipament sau greutati. Poți incorpora cu ușurința un exercițiu pentru piept în ruta cu doar câteva seturi de presari la perete sau flotari, înainte sa începi masarea sanilor.

Presarile la perete

  • stați în fata unui zid cu picioarele indreptate spre perete
  • asezati mâinile pe peretele din fata dumneavoastră
  • împingeți peretele cât de tare puteți, ca și cum ați încerca sa îl mutați. Împingeți pentru 10 secunde
  • eliberați. Relaxați-vă câteva secunde apoi începeți din nou. Repetați asta de 10 ori pentru un set.

exercitii pentru marirea sanilor

Flotarile la perete (similar cu presarile la perete)

  • stați în fata zidului cu picioarele indreptate spre peretele
  • asezati mâinile pe peretele din fata dumneavoastră
  • mutați pieptul spre perete prin indoirea brațelor. Asigurati-va ca mențineți corpul drepti și nu mișcați picioarele
  • indreptati brațele pentru a reveni la poziția de start
  • repetați de 10 ori într-un set.
Sfaturi legate de exercitiile pentru marirea sanilor

Nu va grabiti: când efectuati exerciții, asigurati-va ca acordați suficient timp și nu va grabiti la fiecare set. Veți dori sa faceți exercitiile corect pentru rezultate optime

Nu subestimati intinderile: după fiecare exercițiu sau repetare, asigurati-va ca acordați muschiului o pauza și intindere. Acest lucru vă va permite sa faceți următorul exercițiu așa cum trebuie.

Consistenta: dacă doriți sa adăugați câteva exerciții pentru piept rutinei, cel mai bine este sa va asigurați ca va veți tine de rutina.

Reply