Operatie pentru marirea sanilor: rezultatele sunt permanente?

In circumstante normale, rezultatele operatiei de marire a sanilor sunt pe termen lung; totusi, e bine de stiut ca e posibil sa fie nevoie sa schimbi implanturile mamare daca acstea prezinta scurgeri. Controalele de rutina la chirurgul tau sunt importante.

Operatiile de marire a sanilor prin transfer de grasime au rezultate diferite, inclusiv pierderea in volum de-a lungul timpului.

Sanii tai se pot schimba datorita:

  • nasterii
  • inaintarii in varsta
  • pierderii sau luarii in greutate
  • factori hormonali
  • gravitatiei

Dupa cativa ani, daca devii mai putin satisfacuta cu aspectul sanilor tai, ai putea alege sa te supui unei revizii a sanilor pentru a schimba implanturile sau un lifting al sanilor, pentru a le da o forma si un contur mai tineresti.

Mentine relatia cu chirurgul tau plastician

Pentru siguranta, precum si pentru cel mai frumos si mai sanatos rezultat, este important sa te intorci la cabinetul chirurgului tau plastician pentru verificare la anumite date prestabilite sau oricand observi schimbari la nivelul sanilor tai. Nu ezita sa contactezi chirurgul cand ai intrebari sau griji.

Costuri asociate

Costurile operatiei de marire a sanilor variaza de la un chirurg la altul, de la o zona la alta si in functie de procedura specifica de marire.

Aceste numere reflecta doar preturile chirurgului si nu includ preturile pentru locul de operatie, anestezie, teste medicale, tratamente, articole de imbracaminte de purtat dupa operatie sau alte costuri ce au legatura cu operatia.

Pentru ca operatia de marire a sanilor este o alegere, costurile acesteia nu sunt acoperite de asigurarile medicale. Multi chirurgi ofera planificari financiare pentru a fac aceste proceduri sa fie mai accesibile. Alege chirurgul plastician in functie de calitate, pregatire si experienta, nu in functie de cost.

Vezi de ce membrii ASAP sunt recunoscuti pentru standardele lor in domeniul chirurgiei plastice verificandu-le acreditarile, pregatirea si certificarile.

Reply