Implanturile mele vor fierbe, se vor topi sau ma vor face sa plutesc pe apa?

Vara va veni in curand, ceea ce de asemenea inseamna ca a venit timpul sa ne bronzam, sa inotam, sa facem scufundari, sa stam la soare si sa arati tuturor noua ta pereche de bikini. Daca ai de gand, de asemenea, sa arati tuturor noua ta pereche de bikini, poate ca a venit timpul sa primesti raspunsurile a unele intrebari destul de presante, cum ar fi de exemplu acestea:

Cand o sa pot sa merg sa ma bronzez?

Poti sa mergi la bronzat in termen de cel putin trei saptamani de la efectuarea interventiei chirurgicale, dar trebuie sa te asiguri de faptul ca iti vei proteja locul inciziilor cu o crema de protectie impotriva soarelui care sa aiba un factor de protectie solara de cel putin 15 sau chiar si mai mare. Lumina ultravioleta, fie ca provine de la un solar sau direct de la soare atunci cand stai pe plaja, poate sa faca o cicatrice sa para mai rosie pentru o perioada mai mare de timp.

Implanturile mele mamare se vor “gati” daca ma duc la un solar?

Daca vrei sa ai parte de un bronz inainte de a iesi pe plaja, poti sa mergi fara nici o grija la un salon specializat in acest sens. Saloanele de bronzat folosesc raze ultra violete, care nu pot sa gateasca nimic. Aparatele din salon nu folosesc micro unde, chiar daca unii oameni tot mai cred acest lucru. Acest lucru a fost dovedit de un episod din anul 2005 al serialului “Myth Busters”. Atunci cand echipajul de filmare a pus doi pui negatiti intr-un solar timp de o ora intreaga. Pielea s-a mai inchis putin la culoare, dar puii tot erau cruzi pe interior.

Implanturile mele mamare ma vor face sa plutesc pe ocean?

Nu te baza pe acest lucru. Uite si motivul: majoritatea oamenilor sunt in mod natural plutitori, ceea ce inseamna ca ei nu se vor duce in sus sau in jos atunci cand se afla in apa, ci vor pluti. Mai multa grasime corporala te va face sa plutesti si mai multa masa musculara te va face sa te scufunzi. Gravitatia este cea care te va trage in jos in cele din urma.

Implanturile saline sunt umplute cu apa sarata care are aproximativ aceeasi densitate ca si apa idn ocean in care inoti, si, prin urmare, si acestea vor pluti in mod natural. Vei pluti in ocean mai usor decat intr-o piscina pentru ca apa sarata este mai grea decat apa dulce, dar se aplica aceleasi principii de baza.

Implanturile cu gel din silicon sunt putin mai dense decat apa. Desi acestea nu te vor face sa te scufunzi, probabil ca va trebui sda dai din maini putin mai tare. Acesta e motivul pentru care, dupa ce si-a pus implanturi cu silicoane, o persoana care face scufundari face o scufundare de verificare pentru a vedea daca are nevoie sa isi asusteze greutatile de scufundare.

Scufundarile o sa imi afecteze in mod negativ implanturile mamare?

O echipa de cercetare de la Centrul Medical Duke University a plasat implanturi cu gel si implanturi saline intr-o camera hiperbarica, pentru a simula presiunea de care are parte un scufundator la diferite adancimi. Atunci cand un scufundator se afla sub apa, presiunea crescuta face ca azotul, o componenta a aerului pe care il respiram, sa se adune in cantitati mari in sange si in tesuturile din corp. Daca un scufundator se apropie prea repede de suprafata apei, azotul poate sa formeze bule periculoase, similar cu bulele de aer pe care le vei atunci cand deschizi pentru prima data o sticla de suc.

Prin urmare, ce s-a intamplat cu implanturile mamare? Expertii medicali din domeniu au facut un rezumat al lucrurilor pe care le-au descoperit. “Bulele care s-au format in implanturi a dus la o mica crestere a volumului, care este putin probabil sa afecteze implanturile sau tesuturile din zona. Daca bulele de gaz se formeaza in implanturi, aceste bule se dizolva de-a lungul timpului. Nici un implant nu a fost ranit in timpul efectuarii studiilor.

Implanturile mamare se vor topi la soare sau la sauna?

Implanturile mamare au o carcasa din silicon, care s-ar topi la temperaturi mai mari de 200 de grade Celsius. O sauna conventionala are in mod normal temperaturi cuprinse intre 65 de grade si 78 de grade Celsius. Daca nu stai prea mult timp la soare, o sa fii bine. Daca esti cu adevarat ingrijorata de acest lucru, poti sa ii expui doar dimineata sau seara.

Pot implanturile mele sa fiarba intr-o baie cu apa fierbinte?

Implanturile mamare se afla in interiorul corpului tau si ar trebui sa fierbi in afara corpului tau inainte de a fierbe in interior. Temperatura obisnuita a unei bai cu apa calda nu este de ajuns pentru ca acest lucru sa aiba loc.

Am spus destule. Bucura-te de vara si, daca observi ca un om se uita prea mult la noul tau decolteu, aminteste-i de ceea ce a zis Jerry Seinfeld odata: “Sa te uiti la un decolteu este ca si cum te-ai uita direct la soare. Nu poti pur si simplu sa te uiti pentru prea mult timp. Este mult prea riscant. Arunci doar o simpla privire si apoi te uiti in alta parte.”

Reply